Ads Area

Yeni Tuşlu telefon reeder, F1 Satışta

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder, kısa süre önce açılışını yaptığı Samsun’daki fabrikasında ilk telefon üretimini hayata geçirdi. 


Reeder F1 isimli yeni telefon modeli, tercihini daha pratik kullanımlı ve tuşlu telefondan yana yapacak tüketiciler için özel tasarlandı. 

Türkiye’de üretim yapan teknoloji markası reeder, sahip olduğu telefon modellerinde yeni bir kategoriye imza atıyor. 

Tablet ve akıllı telefon kategorilerinde üst düzey ihtiyaçları karşılayan modellerinden sonra ilk tuşlu telefonunu üreten reeder, F1’i 29 Eylül’de Türkiye’de satışa sunuyor. 


Teknoloji market zincirlerinde satışa sunulacak olan telefonun önerilen satış fiyatı ise 449 TL olarak açıklandı. Reeder CEO’su Uygar Saral; “Son yapılan araştırmalar, akıllı telefon satışlarının yüzde 2 artarken, tuşlu telefon satışlarının ise yüzde 5 arttığını ortaya koyuyor. 

Bizim çıkış noktamız hem bu araştırmalar hem de ülkemizdeki askerlik görevini yapan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaktı. Yerli üretim yapan bir şirket olarak ülkemizin ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri, erişilebilir rakamlarla kullanıcılarımızla buluşturmaktan mutluyuz” açıklamasını yaptı.  

 reeder F1 bir telefondan beklenen en temel ihtiyaçları karşılıyor 
reeder’ın tuşlu telefon kategorisindeki ilk modeli F1’in 2.4 inç ekran boyutu, 32+32 MB depolama seçeneği ve 0.08MP kamerası bulunuyor. 1700 mAH pil özelliğinin yanı sıra FM Radyo, Bluetooth, MP3 ve MP4 desteğine sahip.

Ads Area