Ads Area

Yeni Messenger 'a Merhaba Deyin

Yakın zamanda gerçekleştirilen bir Messenger araştırması, her 10 kişiden 7’si (%71) için sadeliğin bir mesajlaşma uygulamasındaki en büyük öncelik olduğunu ortaya koyarken , daha sık mesajlaşan insanların %62’si ise bu yolla arkadaşlarına daha yakın hissettiklerini dile getirdi . 

Tasarımının sadeliği ve mesajlaşma ve bağlanma odaklı güçlü özellikleriyle Messenger 4’ün, size beklediğiniz yakınlığı ve özgünlüğü sunacağına inanıyoruz. 

Messenger 4, önümüzdeki haftalarda kademeli olarak tüm dünyada kullanıma sunulacak. 

Sade: Daha Kolay Kullanım 
Önem verdiğiniz özellikleri bulmanızı kolaylaştırmak adına, Messenger’ın şu anda var olan dokuz sekmesi, yerini sadece üç sekmeye bırakacak.

Konuşmalarınız — hem birebir hem de grup konuşmaları — Sohbetler sekmesinin en önemli konumunda yer alacak. 

Her gün resim ve video paylaşan yüz milyonlarca insan için, Messenger 4’ün en üstünde Kamera gibi görsel iletişim özellikleri yer alacak, böylelikle kolaylıkla selfie çekebilecek ve paylaşabileceksiniz. 


Messenger 4’ün Kişiler sekmesine tıkladığınızda arkadaşlarınızı bulabilecek, insanların hikayelerini izleyebilecek ve çevrimiçi olan herkesi görebileceksiniz. 

Keşfet sekmesiyle ise son tekliflerden haberdar olmak adına işletmelere bağlanabilecek, Instant Games’de oyun oynayabilecek, bir sonraki seyahatinizi ayarlayabilecek, haberleri takip edebilecek ve bunun gibi birçok şeyi yapabileceksiniz.

Güçlü: Sohbetleri Kişiselleştirmek İçin Yeni Yollar 

İnsanların, özel kullanıcı adları, emojiler ve sohbet renklerini kullanarak kendilerini ifade edebilmek için Messenger’ı kullanmayı çok sevdiklerini biliyoruz.
 
Bu yüzden Messenger 4, sohbetlerinizi kişiselleştirebilmeniz adına, renk geçişleri adında küçük ama hoş bir yenilik getiriyor. Bu özellikle, konuşmalarınızdaki sohbet balonlarını kişiselleştirmek için birden fazla renk kullanabileceksiniz. 
Örneğin, bir konuşma ekranını yukarı aşağı kaydırdıkça, renklerin kırmızıdan maviye doğru değiştiğini göreceksiniz. Renk geçişlerini, ruh halinizi ya da sohbetin konusunu yansıtabilmek adına istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Tanıdık: Bildiğiniz ve Sevdiğiniz Şeyleri Değiştirmiyoruz 

Messenger 4’ün odak noktası daha sade ve kullanılması kolay bir mesajlaşma olsa da, sizin değer verdiğiniz insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olan tüm özellikleri hala koruyoruz. 

Hangi filmi izlemeniz gerektiğiyle ilgili arkadaşlarınıza anket yapmak, dün geceki akşam yemeğinin hesabını bölüşmek, bir müzik festivalinde arkadaşlarınızı bulmak için canlı konumunuzu paylaşmak, en sevdiğiniz oyunlarda arkadaşlarınıza meydan okumak ya da grup görüntülü görüşme yapmak gibi Messenger’da yapmayı sevdiğiniz şeylerle ilgili hiçbir değişiklik yapmıyoruz. 

Kişisel: Sizi Düşünerek Tasarlandı 

Her gün kullandığınız bir uygulamanın yeni versiyonuna alışmak zaman alabilir, bu yüzden Messenger 4’ü aşamalı olarak kullanıma sunacağız. 

Yakın gelecekte –telefonunuzdan gelen ışığı kesen ve yenilenmiş bir arayüz olan Karanlık Mod gibi– sunmayı planladığımız birkaç yeni özellik var. Dolayısıyla acele etmeyin ve bekleyin. Biz de yakın zamanda daha çok yeni özellikle geri döneceğiz.

Ads Area