Ads Area

TurkNet'te Kotasız İnternet Kullanıcısı 200 Bini Geçti

AKN’siz internet kullanıcı sayısı 200 bini geçen TurkNet, milyonlara sesleniyor 


TurkNet’in Türkiye’nin her yerinde hiçbir ek şart ya da ödeme olmadan taahhütsüz, tamamen kotasız ve limitsiz internet sağladığı kullanıcı sayısı 200 bini geçti. TurkNet bireysel, KOBİ ve kurumsal müşterileriyle birlikte milyonlarca kişiyi internetle buluşturuyor. 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil telekom operatörü TurkNet’in, Türkiye’nin her yerindeki aboneleri için sunduğu AKN’siz (Adil Kullanım Noktası) ve taahhütsüz internet hizmetinin kullanıcı sayısı 200 bini geçti. 
TurkNet’in 200 binden fazla bireysel, 20 binden fazla KOBİ ve 3 bine yakın kurumsal müşterisi bulunuyor. TurkNet yarattığı değer ile bir milyondan fazla ev ve iş yeri kullanıcısını internetle buluşturuyor. 

TurkNet 2016 yılında taahhütsüz ve o zamanki ortalama aylık ortalama veri kullanımlarının çok üzerinde 150 GB AKN’li, her yöne ayda 1.000 dakika telefon hizmetini bir arada sunan Özgür İletişim paketini çıkardı. 

2017 yılının Eylül ayında Adil Kullanım Noktası uygulamasına son verdiğini açıklayan TurkNet, bu tarihten itibaren büyük bir ivme yakalayarak, bireysel internet abone sayısını bir yıl içinde yüzde 50’ye yakın bir oranda artırarak, 200 bin abonenin üzerine çıkardı.  

Aktif altyapıda yükleme hız sınırı yok  
TurkNet, kullanıcıların yüzde 20’ye yakın kısmına santrallerde kurduğu kendi aktif altyapısıyla hizmet veriyor.

Kendi altyapısıyla hizmet verdiği kullanıcılara her yöne 1.000 dakikalık telefonla görüşme hizmeti ile birlikte hiçbir taahhüt olmadan 100 Mbps’e kadar indirme hızında internet sunan paketin aylık kullanım ücreti 64,99 TL. 

Aktif altyapıda bulunmayan müşterilere ise 35 Mbps’e kadar yine aynı fiyattan AKN’siz hizmet sunuyor. Bu müşteriler 35 Mbps’ten daha yüksek hız isterlerse ayda 79,99 TL’ye Özgür İletişim Ekstra paketini alabiliyor. 

Bu pakette yine taahhütsüz, AKN’siz internet, her yöne ayda 1.000 dakika konuşmayla birlikte sunuluyor. TurkNet, aktif altyapısındaki müşterilerine belirli limitlerde değil, kullanıcının altyapısının desteklediği maksimum hızda yükleme hızı sağlıyor. Şu an aktif altyapıda 50 Mbps’e kadar upload hızı sağlanabilen müşteriler var.  
İnterneti internetten satıyor 
Çağa uygun yeni nesil satış tekniklerini benimseyen TurkNet, geleneksel bayi, ofis satış sistemini bir kenara bırakarak interneti, internet üzerinden ya da çağrı merkezi üzerinden satıyor. Bu şekilde masraflarında önemli ölçüde tasarruf sağlayan TurkNet, AKN’siz, taahhütsüz interneti uygun fiyatla kullanıcılarla buluşturuyor. 

Arkadaşını Getir ile binlerce ay bedava internet veriyor TurkNet 2017 yılında hayata geçirdiği Arkadaşını Getir kampanyası yoğun ilgi gördü. Ağustos sonu itibariyle 44 bin 477’den fazla kişi bu kampanyadan yararlanarak bir ay bedava internet kazandı. 

Arkadaşını Getir kampanyası hem davet edene hem davetle gelene bir ay bedava internet kazandırıyor. TurkNet, Ağustos sonu rakamlarına göre kullanıcılarına 89 bin aydan fazla bedava internet hizmeti vermiş olacak. 

Cem Çelebiler: “Müşterilerimizin güveniyle büyümeye devam edeceğiz” 
TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler, müşterilerin AKN’siz pakete gösterdikleri ilgiden son derece mutlu olduklarını belirtirken TurkNet’in her zamanki gibi şeffaflıkla hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi. Çelebiler, “Kullanıcılarımızın hız, limit, kota düşünmeden internetten yararlanmasını istiyoruz. 

Önce taahhüdü kaldırarak kullanıcılara seçme ve memnun kalmadığında hizmetini değiştirme şansı sunmaya başladık. Şimdi de tüm Türkiye’deki müşterilerimizi ve TurkNet’e yeni gelecek herkesi AKN’siz internetle buluşturuyoruz. 

İnternet kullanıcısı olarak bizler bir servis sağlayıcıdan ne istiyorsak müşterilerimize de onu sunuyoruz. Sadece sayısı son bir yılda yüzde 50 artan bireysel müşterilerimiz değil, on binlerce KOBİ ve binlerce kurumsal müşterimizin güveniyle hızla büyümeye devam edeceğiz” dedi.
Tags

Ads Area