Ads Area

Honor Türkiye’den benzersiz satış sonrası servis hizmeti ile 2 yıl garanti ayrıcalığı

Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor, benzersiz bir satış sonrası hizmeti sunuyor. 

Türkiye’de satılan Honor marka telefonlar için 444 9688 nolu servis hattı üzerinden açtırılacak kayıt sonrasında telefonunu kendisi getirenlere 1 saat, kargo ile ulaştıranlara ise, kargo süresi hariç 24 saat içinde tamir hizmeti veriliyor. 

Honor telefonların servis hizmeti Huawei Dış Ticaret Ltd. Şti. tarafından verilecek. Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor, Türkiye pazarına sunduğu ürünleri için sunduğu 2 yıl garanti dahilinde verdiği satış sonrası servis hizmetinin kalitesini artırıyor. 

Bu kapsamda 1 saatte hızlı tamir, ücretsiz teslimat gibi hizmet sunan Honor Türkiye, müşterilerinin telefonlarıyla yaşadıkları sorunları hızlı bir şekilde çözüyor. Honor Türkiye satış sonrası servis hizmetlerine bir telefonla ulaşılabiliyor. 

Honor Türkiye, ürünleri için 2 yıllık garanti süresi sunarak, servis kalitesini devamlı olarak yükseltiyor. 

Sadece Honor 10 markalı ürüne özel olarak verilen kapıdan kapıya hizmet dahilinde, ücretsiz kargo ile teslim alınan ürün 1 saat içinde tamir edilerek sorunlar hızla çözülüyor. 

Honor Türkiye Başkanı Kevin Wang, yeni servis hizmeti ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bugün, satış sonrası servis hizmeti müşteri deneyimi için global temelli bir mükemmeliyet aracı haline geldi. 

Satış sonrası servis ise markamızı diğerlerinden önemli hale getiren bir etken. Türkiye için hedefimiz en iyi ürün ve hizmeti sunmaktır. Sektör memnuniyet düzeyini yükseltmek ve müşterilerimizi desteklemek de ana hedefimizdir.”  

Honor telefonların servis hizmeti Huawei tarafından verilecek 

Servis hizmetinin verileceği mağaza adresleri ise aşağıda yer alıyor: İstanbul: Esentepe Mahallesi, Büyükdere Cd. 121a, 34394 Şişli/İstanbul Ankara: Kızılay Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı N:23B, Kızılay, 06420 Çankaya/Ankara

Ads Area