Ads Area

Fiber hızında, kotasız, gerçek sınırsız ev interneti

Alternatif telekom sektörünün öncü şirketlerinden Millenicom, çocukların okula dönüşünü çok özel bir kampanya ile kutluyor! 

Eylül ayında başlayıp bir ay boyunca geçerli olacak Okula Dönüş Kampanyası kapsamında, fiber hızında, kotasız, AKN’siz ve gerçek sınırsız internet yalnızca 69,90 TL’ye sunuluyor. 

 Bireysel kullanıcılara Türkiye’nin en geniş fiber ağıyla hizmet veren Millenicom, yaz tatilinin ardından okula dönmeye hazırlanan milyonlarca öğrenciyi çok özel bir kampanya ile karşılıyor. 

Eylül ayında başlayıp bir ay boyunca geçerli olacak Okula Dönüş Kampanyası’nda, fiber hızında, kotasız ve gerçek sınırsız internet paketi 69,90 TL’ye sunuluyor. 
Üstelik AKN* (Adil Kullanım Noktası) olmadığından dolayı, öğrenciler ay içinde hız düşmesi gibi bir problem yaşamadan internet kullanmanın keyfini çıkarıyor. 

 Kampanya kapsamında, farklı internet hizmet sağlayıcılarından Millenicom’a geçmek isteyenlerin taahhüt bozma bedellerinin 200 TL’si Millenicom tarafından karşılanıyor. Kurulum ve aktivasyon ise ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. 

Okula Dönüş Kampanyası’nın başvuruları, www.milleni.com.tr adresinden online olarak ya da 0850 333 0 333 numaralı çağrı merkezinden yapılabiliyor. *AKN (Adil Kullanım Noktası), internet kullanıcılarının veri aktarım limitini aşması halinde bağlantı hızlarının düşürülmesine neden olan uygulamadır. 

Adil kullanım noktasını aşan kullanıcıların internet hızları, bir sonraki fatura kesim tarihine kadar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından belirlenen DSL bağlantı hızına düşürülür.

Ads Area