Ads Area

Vestel Venus Go satışta

Özelleştirilmiş en güncel Android deneyimi şimdi erişilebilir fiyata AndroidOreoGo Edition sürümü ile vestel Venus Go,10 Ağustos’ta 899 TL’ye satışa çıkıyor.

VenusGo, özellikle ilk defa akıllı telefon kullanacaklar için uygun fiyatlı bir tercih olacak. 

Kullanıcılarını en yeni teknolojilerle tanıştırmaya devam eden Vestel, şubat ayında Barselona’dadüzenlenen Mobile World Congress’de tanıttığı VenusGo modelini 10 Ağustos’ta satışa sunuyor. 

899 TL’lik fiyatıyla özellikle ilk kez akıllı telefon deneyimi yaşayacaklara hitap edecek VenusGo, yeni ve yeniden tasarlanan uygulamalar ile oluşturulan Android’in en iyisi Android 8.1 Oreo’nunGo Edition versiyonu ile üretildi. 


Telefon hafızasında çok daha az yer kaplayan ve bu sayede kullanıcıyaAndroid’in diğer versiyonlarına göre 2 katına kadar daha fazla kullanım alanı sunan Go Edition sürümünde, özelleştirilmiş Google uygulamaları olan Google Go, FilesGo, Gmail, MapsGo, YouTubeGo ve Asistanön yüklü olarak geliyor. 

Bu uygulamalar da diğer Google uygulamalarına göre yüzde 50’ye kadar daha az yer kaplıyor. Daha küçük uygulama boyutları, daha hafif güncellemeler, daha fazla depolama alanı sayesinde VenusGo hızlandırılmış bir telefon deneyimi sunuyor. 

Kullanıcılar Google Fotoğraflar uygulamasının yedekleme özelliğini kullanarak fotoğrafları bulutta yedekleyebilir ve telefonunun hafızasında yer açabilirler. 

Depolama alanı dolmadan, silinebilecek dosyalarla ilgili akıllı öneriler alabilirler. Ayrıca WPA2 şifreleme ile dosyaları güvenli bir şekilde paylaşabilirler. 

 5” HD IPS 2.5D özellikli ekranı, 1.3 Ghz 4 Çekirdekli Qualcomm işlemcisi ile gelen VenusGo, Venus müşterilerine özel bulut hizmeti VCloud’dan 50 GB depolama alanını 1 yıl boyunca ücretsiz şekilde sunuyor. 

Vestel Venus Go Teknik Özellikler:  

Ekran Boyutu: 5.0" Çözünürlük: 720x1280 HDTeknoloji: IPSEkran Camı: 2.5D 
İşlemci Qualcomm: Snapdragon 212 4 çekirdek İşlemci Hızı: 1.3 GHz Grafik Kartı: Qualcomm® Adreno™ 304 GPU  

Kamera Arka Kamera: 8MP Flaş: LED Video Çözünürlüğü: HD HDR: Var Filtreleme ve Özel Çekim Modları: Var Panaromik Çekim: Var Otomatik Odaklama: Var/AF Ön Kamera: 5MP Flaş: Yok Video Çözünürlüğü: 480x640  

Pil Pil Kapasitesi: 2350 mAh Şarj: Micro-USB Tip: Li-PolimerPil  
Hafıza Ön Hafıza (RAM): 1 GB Dahili Hafıza (ROM): 8 GB Harici Hafıza Desteği: 64 GB'ye kadar MikroSD  
Fiziksel özellikler Boyut: 143 x 72 x 8.5 mm Ağırlık: 150 gr Renk: Siyah, Beyaz Kapak: Plastik  
Ağ Şebeke Sim Boyutu: Nano-SIM 4.5G Şebeke Uyumu: Var / Cat4 LTE Servisleri: VoWifi/VoLTE/ViLTE 3G Desteği: Var Bağlantılar Kulaklık Girişi: Var Bluetooth Versiyonu: 4.1 Wi-Fi Versiyonu: b/g/n 
İşletim Sistemi: Android™ 8.1 Oreo™ (Goedition) Sensörler Işık: Var Yakınlık: Var Yerçekimi: Var Pusula: Var

Ads Area