Ads Area

Lenovo'dan bugüne kadar tasarlanmış en akıllı cihazlar

Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, TechLife 2018’de teknolojiyi ve kullanıcı deneyimini dönüştürme ve cihazları kullanımı daha kolay, daha cazip ve daha üretken kılma hedeflerini bir kere daha ortaya koydu. 
Lenovo, bu kapsamda bir dizi yeni akıllı ev, dizüstü ve artırılmış gerçeklik cihazını görücüye çıkardı. Farklı tasarımlar ve kullanıcıları güçlendiren teknolojiler yaratmayı hedefleyen bir ürün mühendisliği de Lenovo teknolojiyi dönüştürmeyi başarıyor.

 Lenovo 'nun yepyeni “Akıllı Ev” vizyonu Lenovo Akıllı Ev Cihazları, daha üstün, daha zeki bir akıllı ev için basit ve tek bir noktadan hizmet olanağı sunan yeni bir bağlantılı cihaz ailesi olarak karşımıza çıkıyor. 

“Lenovo Smart Display”, şirketin büyüyen ve çok platformlu üstün yapay zeka ekosisteminin göstergesi. Lenovo ayrıca bu ürün ailesi ile akıllı ev kategorisindeki hedeflerinin de sinyallerini veriyor. 

Lenovo Link uygulaması ise her bir cihaz için ayrı bir uygulama gereksiniminin aksine tüm uygulanabilir cihazların kurulumu ve yönetilmesi için merkezi kontrol noktası görevini görüyor. 


Kullanıcılar, belirli bir grup cihazı aynı anda kontrol edebiliyor veya bu cihazları, günün belirli saatlerinde belirli eylemleri gerçekleştirmek üzere otomatikleştirebiliyor. 

Lenovo Akıllı Ev Cihazları, Google Assistant™ ve Amazon® Alexa®1 ile uyumlu cihazlar. Bunun yanı sıra kullanıcılar, Lenovo Smart Display’i kontrol merkezi olarak kullanarak evlerindeki farklı fonksiyonları sadece seslerini kullanarak kurabiliyor, otomatikleştirebiliyor veya kontrol edebiliyor. 

Tanıtılan yepyeni Lenovo Akıllı Ev Cihazları aşağıdaki ürünleri içeriyor: 
Lenovo Akıllı Fiş – Herhangi bir açık prize takılabilen ve böylece kullanıcıların, bu prize takılı tüm uyumlu cihazları kontrol edebilmesini sağlayan küçük ve kullanımı kolay bir cihaz. 

Lenovo Akıllı Kamera – Kızılötesi gece görüşü sayesinde, evinizden gece bile canlı video yayını ile evinizi kontrol etmenizi sağlayan akıllı bir güvenlik kamerası. Yerleşik mikrofonu ve hoparlörü sayesinde karşılıklı ses iletimi de sağlayabiliyor.

 Lenovo Akıllı Ampul – Kullanıcıların, evlerinin ışıklandırmasını uzaktan zamanlamasını ve özelleştirmesini sağlayan akıllı ampul. Lenovo Link uygulaması sayesinde her zaman ve her yerden evinizdeki renk sıcaklığını ayarlayabilir, parlaklığı azaltabilir veya ışıkları açıp kapayabilirsiniz. 

Lenovo Akıllı Ev Cihazları ürün gamı, ilk olarak Kasım ayı itibariyle Amerika pazarında satışa sunulacak. Ürün gamının ilerleyen zamanlarda EMEA ülkelerine de yayılması bekleniyor. 

Yeniliğin ve Tasarımın En İyileri, Yeni Yoga™ Kişisel Bilgisayar Ailesinde bir araya geliyor 
Lenovo’nun ayrıcalıklı Yoga portföyü kullanıcılara en yüksek kalitede işçilik sunuyor, bu da güçlü ve çevik bir performans bekleyen sürekli hareket halindeki kullanıcılar için anlamlı bir yenilik ve kapsamlı bir eğlence anlamına geliyor. 

Yeni Yoga Book C930, dünyanın ilk E Ink™2 içeren çift ekranlı dizüstü bilgisayarı olarak karşımıza çıkıyor. Yoga Book C930, bu özelliğiyle taşınabilir üretkenliğin kurallarını baştan yazıyor. 

Çok yönlü E Ink ekran, tek bir tuş ile dinamik ve özelleştirilebilir çok dil destekli bir klavyeye, not almak veya çizim yapmak için dijital kağıda ve hatta e-okuyucuya dönüşebiliyor. Yoga C930, Lenovo’nun tüketicilere yönelik, Windows® 10 işletim sistemli en önemli 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarı olarak sunuluyor. 

Bu bilgisayar, daha sezgisel bir üretkenlik ve kapsamlı eğlence deneyimleri sunmak adına daha önce eşi benzeri görülmemiş Dolby Atmos® Hoparlör Sistemine sahip döner ses barına, Dolby Vision™ özelliğine ve kendi bölmesinde şarj olan Garaged Pen kalemine sahip. 

Uzak menzilli mikrofonlar, Yoga C930’daki Cortana® ve Alexa’nın metrelerce uzaklıktan ve hatta bekleme modundayken bile sesli komutları algılamasını sağlıyor. 

Yeni ThinkPad X1 Extreme ile Turbo Yüklü Üretkenlik Lenovo’nun yeni ince ve stil sahibi ThinkPad X1 Extreme ürünü, ayrık NVIDIA® GeForce® grafik kartları ve Core i9 ile en yeni 8. nesil Intel® Core™ işlemcileri sayesinde kullanıcıların yoğun görevleri kolaylıkla yerine getirmesini sağlıyor. 

Çoklu ekran desteği, aynı anda birden fazla ekranda çalışılmasına olanak verirken, RapidCharge teknolojisi bataryayı 60 dakika içinde %80’e kadar şarj ediyor. 

Dolby Vision, Dolby Atmos ve %100 Adobe RGB’li 4K HDR ekran çıtayı oldukça yükseğe çıkarıyor. Yenilikçi güvenlik özellikleri arasında ThinkShutter kamera kapağı, Windows Hello™ yüz tanıma ve dokunmatik parmak izi okuyucusu bulunuyor. 

Hayranları Yeni Star Wars™: Jedi Challenges Dark Side ile düello yapacaklar 
Star Wars hayranlarının favorisi Star Wars: Jedi Challenges’a bir Dark Side genişletme paketi geliyor. Bu yeni, serbest içerik güncellemesinde hayranlar Kylo Ren olarak yeni görevleri gerçekleştirmeye çalışacaklar; 

Yoda, Rey ve diğerleriyle düello yapacaklar. Jedi Challenges’ın çok oyunculu modu da, rakiplerin diğer oyunculara karşı (PvP) gerçek zamanlı bir strateji oyunu kurabilecekleri ve destansı uzay savaşında İmparatorluğa ve Asi donanmalarına hükmedebilecekleri Ship Battles adlı yerel çok oyunculu deneyimle genişletilecek. 

Yeni Dark Side genişletmesini kutlamak üzere, Kylo Ren’in filmlerde kullandığı ikonik ışın kılıcı modelinde tasarlanan özel seri Işın Kılıcı kontrol kolları, bu kış seçili pazarlarda sunulacak.
Tags

Ads Area