Ads Area

A101’de yaza özel teknoloji ürünleri

Suya dayanıklı bluetooth hoparlörü ve su geçirmez kılıfıyla su altında çekim yapma imkanı sunan Piranha Full HD kamerayı almadan tatile gitmeyin.... 

A101’in bu haftaki teknoloji ürünlerinde Piranha 1125 aksiyon kamera, suya dayanıklı bluetooth hoparlör, 7805 bluetooth hoparlör, harekete duyarlı ev alarmı, kapı ve pencere alarmı gibi ilgi çekici ürünler yer alıyor. 

Xiaomi Redmi Note 5A Prime cep telefonu ve Hi Level 49” uydu alıcılı LED TV de bu haftanın diğer teknoloji ürünleri arasında. Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101’in bu haftaki fırsat ürünleri şöyle:  


Piranha ile sahilde fotoğraf ve müzik keyfi 
Piranha’nın bu hafta A101’de satışa sunulan Full HD aksiyon kamerası ve suya dayanıklı bluetooth hoparlör tatilde fotoğraf ve müzik keyfi için güzel bir seçenek sunuyor. 

Piranha 1125 Full HD aksiyon kamerası, su geçirmez kılıf sayesinde su altında da çekim yapabiliyor. Kamera Full HD kayıt, 2.0 inc lcd ekran, Micro SD kart girişine sahip. Suya dayanıklı bluetooth hoparlörün ise IPX4 suya dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Ürün, Iphone ve Android telefon uyumlu, dahili mikrofona sahip. 

Piranha aksiyon kamerası 79.95 tl’den, suya dayanıklı bluetooth hoparlör ise 24.95 TL’den satışa sunuluyor. Bu iki ürünün dışında Piranha’nın 7805 bluetooth hoparlörü de 29.95 TL fiyatı ile bu haftanın fırsatları arasında. 

İos ve Android uyumlu hoparlörün, zemin aydınlatma ışığı, TF kart, harici kaynak ve dahili mikrofon girişi bulunuyor. Tüm Piranha ürünleri 2 yıl garantiye sahip.  

Harekete duyarlı ev alarmı ve kapı, pencere alarmı ile eviniz güvende.. 
Piranha bu hafta güvenlik için de çözümler sunuyor. Markanın harekete duyarlı kablosuz kapı alarmı, beş metreye kadar algılama özelliğine sahip. LED uyarı göstergesi bulunan ürün, 105 dB yüksek siren sesiyle uyarı gönderiyor. 2 adet uzaktan kumandası bulunan ve 24.95 TL’den satışa sunulan ürün 4 AA pil ile çalışıyor. 

Piranha kapı ve pencere alarmı ise kablosuz kolay bağlantı ve 105dB yüksek siren sesi ile uyarı özeliğine sahip, 2 adet AAA ince pil ile çalışıyor. Piranha kapı alarmı 14.95 TL’den satışa sunuluyor. Her iki ürün de 2 yıl Piranha garantisine sahip.  

Çift Sim Kart Destekli Xiaomi Redmi Note 5A Prime 
Bu hafta A101’in fırsat ürünleri arasında yer alan Xiaomi Redmi Note 5A Prime, şık tasarımı ve üstün teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. Çift sim kartı destekleyen telefon, 16 MP ön, 13 MP arka kamerası ile fotoğraf kalitesini arttırıyor. 

Parmak izi okuyucusu ile kullanım kolaylığı sunan telefon, 5.5” IPS HD ekrana, 3GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip ve Android 7.0 Nougat işletim sistemini kullanıyor. A101 de 899 TL’den satılacak ürün 2 yıl garantiye sahip.  
Hi-Level ile dünya kupası heyecanı devam ediyor.... 
Dünya kupası heyecanı devam ederken A101 bu hafta Hi-Level 49” LED TV’yi 1.499 TL’den satışa sunuyor. Dahili HD uydu alıcısı, 1 adet scart,1 adet usb, 2 adet HDMI girişi bulunan televizyon duvara asma aparatı hediyeli. Vestel Teknik Servis güvencesinde, 2 yıl garantiye sahip.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area