Ads Area

A101’de renkli aksesuarlar ve 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü

A101’in bu hafta Piranha’nın birbirinden ilginç ürünleri dikkat çekiyor. 

3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü, Kablosuz Bluetooth Hoparlör, Mikrofonlu Stereo Kulaklık, Bluetooth Kulaklık ve Telefon Tutacağı bu hafta A101’ler de olacak.

Ayrıca General Mobile GM 5 Plus cep telefonu ve SEG 32” Uydu Alıcılı LED TV bu haftanın fırsat ürünleri arasında. Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101’in bu haftaki fırsat ürünleri şöyle: 

Piranha 3D Gerçeklik Gözlüğü ve renkli akseuarlar  


Piranha’nın bu hafta A101’de satışa sunulan 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü, 3D film, oyun ve panoramik fotoğraflar için 360 derece görüntü keyfi sunuyor. 


Ürün 3.5 ile 6 inc’lik tüm akıllı telefonlarla uyumlu çalışıyor. 2 yıl garantili 3D VR sanal gerçeklik gözlüğü, bu hafta A101’lerde 24.95 TL’den satışa sunulacak. 

Piranha’nın ayrıca birbirinden renkli aksesuarları da bu hafta A101’lerde. MP3, cep telefonu ve bilgisayar uyumlu Mikrofonlu Stereo Kulaklık, 19,95 TL’den tüketicilerle buluşurken, Telefon Tutacağı ise 4.95 TL’den satılacak. Piranha’nın renkli kablosuz Bluetooh Hoparlörü ile müzik zevkinizi mobile taşıyor. 

Ürün, Iphone ve Android telefonlarla uyumlu, Micro sd Card ve USB girişli , şarj edilebiliyor. Piranha Bluetooth Hoparlör, tüm A101’lerde 24.95 TL’den satışa sunulacak. Kablosuz telefon görüşmesi, müzik dinleme imkanı sunan Piranha Bluetooth Kulaklık ise Iphone ve Android uyumlu ve bu hafta 19.95 TL’den satılacak.  

Tüm Piranha ürünleri iki yıl garantiye sahip. 


 Zarif Tasarım, Üstün Teknoloji: General Mobile GM 5 Plus Bu hafta A101’in fırsat ürünleri arasında yer alan General Mobile GM 5 Plus, şık tasarımı ve üstün teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. 

Telefon, 13 MP flaşlı ön kamerası ile karanlık ortamlarda bile kaliteli selfie’ler çekmenize imkan sağlıyor. 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza sahip olan GM 5 Plus, 8 çekirdekli işlemciye sahip. Telefon, 799 TL’den, iki yıl General Mobile garantisi ile satışa sunuluyor.  

Dünya Kupası heyecanını Uydu Alıcılı Led TV ile yakalayın! Dünya Kupası finali yaklaşırken A101, tüketicilerine farklı televizyon seçenekleri sunmaya devam ediyor. 

Bu hafta 32” Uydu Alıcılı LED TV, 799 TL’den satışa sunuluyor. Duvara asma aparatı hediyeli televizyonun 1 adet SCART, 1 adet USB ve 1 adet HDMI girişine sahip. 2 yıl Vestel Servis güvencesi bulunan ürün 6 taksit seçeneği ile sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area