Ads Area

MediaMarkt’ta Tüm Ürünlerde TEB’den 0 Faiz ve 12 Ay Taksit

MediaMarkt ve TEB,tüketici kredisi ile tüketicileri sevindirecek benzersiz bir kampanyaya imza atarak masrafsız ve faizsiz 12 ay taksit imkanı sunuyor
Tüketicilere her zaman en son teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunan MediaMarkt, ödeme seçenekleriyle de tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. 

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlar ve benzersiz ödeme seçenekleriyle tüketicilerle buluşturan MediaMarkt,Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile işbirliği doğrultusunda tüm ürünlerdemarka model farketmeksizin, masrafsız, sıfır faiz ile 12 ay taksit fırsatı sunuyor.
Tüm MediaMarkt mağazalarında, 15 Haziran ila 16 Temmuz’da geçerli olacak kampanyada 15 bin liraya kadar olan alışverişlerde kredi kullanmak mümkün.
Kredi sadece 12 ay vadede geçerli olup, kredi alt limiti 1.000 TL - üst limiti 15.000 TL’dir. Sadece ürün bedeli kadar kredi kullandırılacaktır ve birden fazla ürün alımı yapılabilir.

 TEB vade farksız 12 ay kredi fırsatı kampanyasından yararlanabilmek için; - TC kimlik no, cep telefonu numaranızı ve gelirinizi ‘ https://www.teb.com.tr/media_markt-kredi/ ’ adresinde girerek kredi sonucunuzu 5 dakikada alın. 

Onaylanmış kredi kodunuz ile tüm MediaMarkt mağazalarında yapacağınız alışverişlerinizde sıfır faizli 12 ay vadeli kredi imkanından yararlanabilirsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area