Ads Area

Mate 10 Pro Artık sizi yüzünüzden tanıyor

HUAWEI Mate serisinin öne çıkan modellerinden Mate 10 Pro için önemli bir güvenlik güncellemesini hayata geçirdi. 

Kısa süre önce yayınlanan Mate 10 Pro güncellemesi ile hız ve güvenlik açısından büyük ilgi gören ve çok sayıda amiral gemisinde yer alan bir özellik olan yüz tanıma işlevi, Mate 10 Pro’lardaki yerini aldı. HUAWEI, Mate 10 Pro kullanıcıları için inovasyon odaklı bir sürprize imza attı. 

HUAWEI duyurduğu güncelleme ile ışığın düşük olduğu ortamlarda dahi etkili bir şekilde çalışan yüz tanıma özelliğini Mate 10 Pro modeli için de hayata geçirdi. 
Yeni güncelleme ile devreye alınan yüz tanıma teknolojisi, kullanıcının yüzünü farklı açılardan algılayarak, kısa süre içerisinde ekran kilidinin güvenli bir şekilde açılmasını sağlıyor.  

Güvenli kullanım ön planda 
HUAWEI Mate 10 Pro, yüz tanıma teknolojisi son derece hızlı ve kolay çalışıyor. Bunun yanı sıra, gelişmiş algoritması sayesinde sağladığı 1.000’den fazla yüz verisi toplama özelliği ile de oldukça güvenli. 

HUAWEI Mate 10 Pro kullanıcıları güncelleme ile sunulan, “yalnızca gözler açıkken yüz tanıma özelliği” sayesinde, uyku esnasında telefonun açılması ile ilgili bir kaygı duymuyorlar. 

Mate 10 Pro’da sunulan yüz tanıma özelliği güncellemesi, sadece kullanıcının gözleri açıkken kullanılabiliyor. HUAWEI Mate 10 Pro, yaklaşık 800 milisaniyede kullanıcının yüzünü tanıyarak ekran kilidini devre dışı bırakıyor. 

 HUAWEI Mate 10 Pro kullanıcıları, 568 MB boyutundaki güncellemeyi ülkemizde de kolaylıkla indirip kullanmaya başlayabiliyorlar. Güncelleme aynı zamanda Bluetooth bağlantısını optimize ederken, bazı arayüzlerdeki UI metni görüntüsü ve VoWifi özelliklerinin de optimizasyonunu sağlıyor. 

Cihazı BLA-L09 8.0.0.142 (C432) sürümüne yükselten güncelleme ile ek olarak, en güncel Google güvenlik yamaları da cihaza tanımlanıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area