Ads Area

Hürriyet Emlak mobil sitesini yeniledi

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, mobil sitesini yeniledi. 

Mobil teknolojinin kullanımının artmaya başlamasıyla kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak için mobil sitesini yenileyen Hürriyet Emlak, emlak sektöründeki tecrübesini teknoloji ile buluşturdu. 

Yenilenen tasarımında sadelik ve işlevselliği buluşturan Hürriyet Emlak, yeni mobil sitesi ile emlak sektörünün nabzını tutmaya devam edecek. 


Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, mobil sitesini yeniledi. Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmayı hedefleyen, yüksek kalitede hizmet veren, güncel ve detaylı ilanları ile emlak sektörünün nabzını tutmaya devam eden Hürriyet Emlak, yenilediği mobil sitesi ile hizmet vermeye hazır.

Mobil teknolojilerin gelişimi ve hayatımızın her alanında yer almaya başlamasıyla birlikte hız kazanan mobil dönüşüm trendleri dijital iletişimin geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. 

Son teknolojik trendleri takip ederek kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmayı amaçlayan Hürriyet Emlak, mobil dönüşüm trendlerinin tüm avantajlarını yeni mobil sitesine yansıttı. Ana sayfa menü yapısının yeniden tasarlandığı Hürriyet Emlak mobil sitesi, daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatmak için yenilendi. 

Listeleme sayfasındaki emlak fotoğraflarının büyütülerek daha sade bir tasarıma geçiş yapan sitenin dikkat çeken önemli özellikleri arasında ilan sayfasına gidilmeden emlak fotoğraflarının içinde gezme fonksiyonu var. 

Liste sıralama seçeneklerinin revize edildiği ve “listelemede ara” özelliğinin eklendiği mobil site, kullanıcılarına emlak aramalarında daha rafine sonuçlar sunmayı amaçlıyor. 

Satılık, kiralık kırılım bazlı arama özelliği, fotoğrafların ön plana çıkartıldığı yeni favori listesi, ilan sahibini arama ve telefon numarası gösterme fonksiyonu gibi işlevsel yenilikleriyle ön plana çıkan Hürriyet Emlak mobil sitesi, kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. 

 Kullanıcıların Hürriyet Emlak mobil sitesine yoğun ilgi gösterdiğini belirten Hürriyet Emlak Genel Müdürü Hakan Çelik, son dönemde mobile olan ilginin yükselerek devam ettiğini, bu doğrultuda kullanıcılardan gelen görüş ve önerilere göre mobil sitelerini yenilediklerini belirtti. 

Daha sade ve fonksiyonel bir arayüzle hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen Hakan Çelik, Hürriyet Emlak olarak amaçlarının her zamanki gibi emlak sektörünün nabzını tutmak ve bu paralelde son teknolojik gelişmeleri kullanıcılarına sunmak olduğunu söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area