Ads Area

Vodafone Vitrin ile 520 milyonu aşkın müşteriye ulaşma imkanı

Vodafone Vitrin nedir ? Vodafone Vitrin ne işe yarar ? detayları haberimizde
Vodafone,bir mobil uygulama üzerinden müşterilerine dijital servis ya da ürün sağlayan firmalarla işbirliği yapmak üzere“Vodafone Vitrin” adıyla yeni bir program geliştirdi.

Program kapsamında yerli scaleup firmalara (büyümekte olan girişimci firmalar)satış, pazarlama, teknoloji ve operasyon konularında destek verecek olan Vodafone, sağlayacağı kaldıraç etkisiyle bu firmaların Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda hızlı, doğru ve etkili büyümesine yardımcı olacak. 

“Vodafone Vitrin” üyeleri, Türkiye pazarında kendilerini kanıtladıkları takdirde dünyaya da açılarak dijital ürün ve servislerini Vodafone'unfaaliyet gösterdiği coğrafyalarda 520 milyonu aşkın müşterisine sunma fırsatı yakalayacak. 


Vodafone, bu program sayesinde, bireysel ve kurumsal müşterilerine hayatı kolaylaştıran dijital ürün ve servisler sunma imkânı da bulacak. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterenVodafone,Türkiye’de ve dünyada büyük potansiyel vaat edenscaleup(büyümekte olan girişimci firma)ekosisteminde kaldıraç etkisi yaratacak yeni bir programgeliştirdi. 

“Vodafone Vitrin” adıyla başlatılan program kapsamındabir mobil uygulama üzerinden müşterilerine dijital servis ya da ürün sağlayan firmalarla işbirliği yapacak olan Vodafone, bu firmalara satış, pazarlama, teknoloji ve operasyon konularında destek vererek Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda büyümelerine yardımcı olacak.

 “Vodafone Vitrin” üyeleri, Türkiye pazarında kendilerini kanıtladıkları takdirde dünyaya da açılarak dijital ürün ve servislerini Vodafone'unfaaliyet gösterdiği coğrafyalarda 520 milyonu aşkın müşterisine sunma fırsatı yakalayacak.  

Vodafone müşterilerine özel indirimler olacak Vodafone,“Vodafone Vitrin” sayesinde,bireysel ve kurumsal müşterilerine hayatı kolaylaştıran dijital ürün ve servisler sunma imkânı da bulacak.

iOS ve Android işletim sistemlerinde bulunan milyonlarca uygulamadan müşteri deneyimi en iyi olanları seçerek Vodafone müşterilerine sunacak.

“Vodafone Vitrin” üyelerinin inovatif ürün ve servislerinden yararlanmak isteyen Vodafone müşterileri içinmobil ödeme ya da kredi kartıyla ödeme seçeneklerinden oluşan bir platform yaratılacak. “Vodafone Vitrin”e çıkan ürün ve servisler, Vodafone müşterilerine özel koşul ve indirimlerle sunulacak. 

Vodafone’un Türkiye’dekiscaleup ekosistemine değer katmayı hedeflediği “Vodafone Vitrin” programı, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Vodafone Türkiye Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Levent Gemici’nin katılımıyla Kolektif House Levent’te düzenlenen toplantıda tanıtıldı. 

Toplantıya, “Vodafone Vitrin”in ilk üyesiSosyopix’inkurucu ortaklarından Sezgi Abat dakatılarak deneyimlerini paylaştı. 

Engin Aksoy: “Potansiyel taşıyan firmaları kaldıraç etkisiyle Türkiye’de ve uluslararası pazarlarda büyütmek istiyoruz” Tüm faaliyetlerinin merkezine müşterilerini koyduklarını belirtenVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Mükemmel müşteri memnuniyeti sağlamanın yolu müşterilerin hayatını kolaylaştırmaktan geçiyor. 

Sektörümüz, hayatı kolaylaştıran inovatif ürün ve servislerin geliştirilmesini teşvik eden yapısıyla, bu anlamda önemli bir avantaja sahip bulunuyor. ‘Vodafone Vitrin’ de bu düşünceyle oluşturduğumuz bir program.Bu programla,ürünü veya servisi müşteriyle buluşmaya hazırscaleupfirmaları destekleyeceğiz. 

Bu firmalarla kurduğumuz işbirliğiyleabonelerimizin hayatını kolaylaştıran dijital ürün ve servislerin gelişmesine destek olacağız.Dijital dünyanın potansiyel vaat eden güvenilir firmalarıyla işbirliği yaparak hayatı kolaylaştıran başarılı ürün ve servisleri Vodafone farkıyla müşterilerimizle buluşturmak istiyoruz. 

Amacımız, satış, pazarlama ve operasyon alanındaki bilgi birikimimizle ve teknoloji altyapımızla ‘Vodafone Vitrin’üyelerinin hızlı, doğru ve etkili büyümesini sağlamak ve onlara değer katmak.Bu firmaları kaldıraç etkisiyle Türkiye’deve uluslararası pazarlarda büyütmek istiyoruz.” 

Sezgi Abat:“Vodafone’ungücüSosyopix’in marka bilinirliğine büyük fayda sağlayacak” Toplantıda söz alan Sosyopix Kurucu Ortağı Sezgi Abat ise şöyle konuştu: “Sosyopix projesine ‘Anılarına Dokun’ mottosu ile 2014’te başladık. 

Dolu dolu geçirdiğimiz anları ve hafızalarımızdan silemediğimiz fotoğrafları akıp giden ekranlardan kurtarıp dokunulabilir ürünler haline getirerek daha çok göz önünde tutmak istedik. 

Sosyopix’i, sosyal medyadaki ve galerinizdeki fotoğraflarla size özel olarak hazırlanmış, farklı temalarda, modern ve şık ürünler sunan bir e-ticaret girişimi olarak tanımlayabiliriz. Sosyopix’te, her ürünü baskıdan ambalaja kadar tek tek el emeği ile özel olarak hazırlıyoruz. Hiç vazgeçilmeyecek temellerimiz kalite, özen ve müşteri memnuniyeti. 

Bu değerlerle Vodafone Vitrin’in ilk üyesi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone işbirliğinin bize daha geniş ve doğru bir kitle ile buluşma fırsatı sunacağına inanıyoruz. Vodafone’un gücü bize özellikle marka bilinirliği ve güvenilirlik konusunda büyük fayda sağlayacak. 

Ayrıca, Türkiye'den çıkan Sosyopix'i yurtdışına ürün gönderen bir servis haline getirme imkânı bulacağımızı düşünüyoruz. Scaleup ekosistemine ciddi katkıları olacağına inandığımız bu program için Vodafone’a teşekkür ediyoruz.” 

Başvurular, birleştirici kurum ya da web sitesi üzerinden alınıyor 
“Vodafone Vitrin” programına dahil olmak isteyen firmalar, bir birleştirici kurum (aggregator) kanalıyla ya da “Vodafone Vitrin” web sitesi(www.vodafone.com.tr/Vitrin) üzerinden Vodafone ile iletişime geçebiliyor. 

Başvurusu uygun görülen adaylar Vodafone tarafından değerlendiriliyor.Değerlendirmede, firmaların müşteri tarafındaki bir problem alanına yönelik tasarlanıp geliştirilmiş, müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkaracak bir çözüm sunmasına; bir mobil uygulama üzerinden müşterilerine dijital ürün ya daservis sağlamasına;söz konusu ürün ya da servisin ölçeklendirilme potansiyelitaşımasına dikkat ediliyor. 

Değerlendirme sürecinin ardından programa kabul edilen firmalar ile “Vodafone Vitrin” üyeliği sözleşmesi imzalanıyor.Vodafone içinde atanan özel ekibin koordinasyonunda çalışmalara başlanıyor.  

Dijital dünyanın gücüyle ihracata destek 
“Vodafone Vitrin” üyeleri, Türkiye pazarında kendilerini kanıtladıkları takdirde dünyaya da açılarak dijital ürün ve servislerini Vodafone'un faaliyet gösterdiği coğrafyalarda 520 milyonu aşkın müşterisine sunma imkânı bulacak. 

Buna göre, Vodafone Türkiye’nin 23 milyonu aşkın müşterisinin beğenisini kazanan dijital ürün ve servisler, Vodafone’un Lüksemburg merkezli Tomorrow Street yapılanması kanalıyla yurtdışı pazarlara da açılacak. Böylece Vodafone, dijital dünyanın gücüyle Türkiye’nin ihracatına da katkıda bulunacak. 

6 ayda bir performans değerlendirmesi yapılıyor 
“Vodafone Vitrin” programına kabul edilen firmalar, standart olarak Silversegmentte başlıyor. Program kapsamında 6 ayda bir performans değerlendirmesi yapılıyor. 

Performansı iyi bulunan firmalar, Gold ya da Platinumsegmente yükseltilirken, performansı stabil bulunan firmalar,mevcut segmentinde kalmaya devam ediyor. Yeterli performansı gösteremeyen firmalar ise sistem dışı kalıyor.  

Yılda 2 milyon TL’ye varan satış ve pazarlama desteği “Vodafone Vitrin”kapsamında scaleup firmalara temel olarak satış-pazarlama, teknoloji-operasyon ve yurtdışı pazarlara açılma konularında destek veriliyor. 

Buna göre, Silver segmentindeki firmalara 500 bin TL, Gold segmentindeki firmalara 1 milyon TL ve Platinum segmentindeki firmalara 2 milyon TL değerinde yıllık satış ve pazarlama desteği sağlanıyor. 

“Vodafone Vitrin” üyelerine ayrıcamentor desteği, tanıtım desteği, eğitim desteği, teknoloji desteği ve operasyonel destek de sunuluyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area