Ads Area

Sony’nin yeni SSD serisi ile tanışın

Sony’nin en yeni SSD’si (Solid State Drive-Katı Hal Sürücüsü), USB Type-C uyumlu olduğu için çeşitli Android cihazlarda kullanılabiliyor. 

Sony α kameralar için sunulan yeni bağlantı özelliği ile fotoğraflar hızlı ve kolay bir şekilde yedeklenebiliyor. Dayanıklı kompakt formda çok yüksek veri aktarım hızı sağlıyor. 

Sony, harici SSD (Solid State Drive-Katı Hal Sürücüsü) ürün yelpazesini SL-E serisinin yeni bir ürünü ile genişletiyor. Bu yeni model harici bir SSD ve cebinizde taşınacak kadar küçük. Aynı zamanda yüksek hızlı ve güvenli veri aktarımı için yeterince güçlü, şık ve yüksek kapasiteye sahip. 


Mimarlar, mühendisler ve araştırmacılar gibi profesyonellerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan kullanışlı harici SSD, kredi kartından daha küçük boyutlara sahip. Böylece onu her yere yanınızda taşıyabilir ve 960 GB’a kadar depolama ile tüm önemli dosyalarınızı her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz.  

Geniş cihaz yelpazesi ile uyumlu 
Yeni SSD, standart A kabloları yanında, en yeni mobil teknolojilerle kompakt ve tersine çevrilebilir USB Type-C bağlantı noktaları ile donatıldı. 

Her iki türde bağlantı noktasına sahip olmak, Mac ve Windows PC’ler, Android akıllı telefonlar ve tabletler de dâhil olmak üzere geniş bir cihaz yelpazesinde kullanılabilirlik sağlıyor.  

Profesyonel fotoğrafçılık için ideal araç 
SL-E sürücüsü, dijital fotoğrafçılık profesyonelleri için mükemmel bir çözüm sunuyor. USB 3.1 ikinci nesil arayüzü, PC’nizle yüksek kapasiteli ve ultra hızlı bir bağlantı kurmanızı sağlıyor. 

Bu da onu yeni Sony α7 III gibi kameralarla yüksek performanslı bağlantılı çekim için mükemmel bir iş ortağı haline getiriyor. 540MB/s’ye ulaşan veri aktarımı (okuma) ve 520MB/s’ye ulaşanyedekleme (yazma) hızı, fotoğrafların hızlı yedeklenmesini, gözden geçirilmesini ve rötuşlanmasını sağlıyor.

Bu, yüksek miktarda veri saklamak ve kolayca taşımak ve bu verilere hızlı erişim ihtiyacı duyan diğer profesyoneller için olduğu gibi, fotoğrafçılar için onu çekim sırasında kullanılabilecek portatif ve dayanıklı bir cihaz yapıyor.  

Verileriniz emin ellerde 
SL-E sürücüsü, darbeye karşı dayanıklılığı arttırmak, mekanik bozulma olasılığını ve korkulan veri kaybını azaltmak için içinde hiçbir hareketli parça bulunmayan flash bellek kullanıyor. 

Sürücü ayrıca ENC DataVault Lite yazılımı da içeriyor, böylece dosyalarınızın tam güvenliğini sağlayabilirsiniz. Bu E Serisi, rahat kavrama için bir dalga dış yüzeyi ya da kolay bulunması için görünmesi kolay bir erişim LED’i gibi düşünceli ayrıntılarla tasarlandı. 

Yeni SSD serisi SL-E 240, 480 ve 960 GB’lık modelleriyle Mayıs ayı itibarıyla satışa sunuldu. Sony ile ilgili daha fazla haber için, presscentre.sony.eu adresini ziyaret edebilirsiniz.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area