Ads Area

LG V30+ dayanıklılığını kanıtladı

LG V30+, ABD Savunma Bakanlığı’nın dayanıklılık testi olan MIL-STD 810G Transit Drop’un 14 kategorisini geçerek zorlu şartlara rahatlıkla adapte olabildiğini gösterdi. 

LG Electroncs (LG)’ninince, hafif yapısı ve zarif tasarımıyla ön plana çıkan akıllı telefonu LG V30+, güç ve dayanıklılığındanda ödün vermiyor. 

ABD Savunma Bakanlığı’nın MIL-STD 810G Transit Drop Testin 14 kategorisini başarıyla geçen akıllı telefon, tasarımı ve gelişmiş özelliklerinin yanı sıra sağlamlığı ve zorlu koşullardaki performansıyla da göz dolduruyor. 


MIL-STD 810G Transit Drop Testinde yüksek ve düşük sıcaklıklar, kum, toz, yağmur, nem, sis, düşük basınç, güneş ışığı gibi çeşitli ortamlarda test edilen LG V30+ bütün zorlu aşamalardan başarıyla çıkmayı başardı. 

Testin sonuçlarına göre zorlu ortamlarda da kullanıcılarını yarı yolda bırakmayan LG V30+, buna ek olarak IP68 sertifikalı su ve toz geçirmezlik özelliği sayesinde hiçbir endişe duyulmadan her ortamda kullanılabiliyor.  

H-Beam kasa, Gorilla Glass 5 kırılmaz cam… 
İnce, hafif ve minimal tasarımına karşın oldukça dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahip olan V30+, bu özelliğini H-Beam yapısına borçlu. 

Modern inşaatlarda kullanılan H şekilli metal kirişlerden esinlenerek oluşturulmuş H-Beam kasa mimarisi kullanılan telefonda çok daha sağlam bir gövde bulunuyor. LG V30+’ın önünde ayrıca Corning’in en gelişmiş kırılmaz camı Gorilla Glass 5 bulunuyor. 

LG V30+ kazandırıyor! 
LG Türkiye V30+ özelinde bir yarışma başlatıyor.23 Mayıs-24 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak yarışma kapsamında kazanan 1 kişi LG V30+’ın sahibi olacak. 

www.v30kazandiriyor.com sayfası üzerinden gerçekleştirilecek yarışma kapsamında katılımcılardan LG V30+’ın en beğendikleri özelliği sayfa üzerinden seçmeleri sonrasında da #favorimV30+ etiketiyle Facebook üzerinden paylaşmaları bekleniyor. Yılbaşında Türkiye pazarına giren LG V30+’a çok yakında yeni yazılımsal yeniliklerin de eklenmesi bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area