Ads Area

Lenovo’dan arkadaşınızla birlikte Dominik’e gitme şansı

Teknoloji devi Lenovo’nun yeni kampanyası ile Survivor programının da çekildiği Dominik adasına gitmeye ne dersiniz? 
Yapmanız gereken çok kolay, Lenovo’nun sosyal medya hesaplarından Dominik’e neden sizin gitmeniz gerektiğini en yaratıcı şekilde yazın, arkadaşınızla birlikte Dominik’e tatile gitme şansını yakalayın. 

Dünyanın ve Türkiye’nin lider ve öncü bilgisayar üreticisi Lenovo’nun yeni kampanyasına katılan şanslı tüketiciler, bir arkadaşıyla birlikte Dominik’e tatile gitme şansına sahip olacaklar. 


Lenovo Türkiye’nin yarışmasına katılmak çok kolay. Katılımcının, Lenovo’nun paylaştığı sosyal medya postu altına, Dominik’e beraber gitmeyi istedikleri bir arkadaşını etiketleyerek ve #LenovoileDominikteyiz hashtag’ini kullanarak neden Dominik’e gitmek istediğini enyaratıcı şekilde yazması yeterli olacak. 

1 Haziran tarihine kadar sürecek başvurularda tüm cevaplar, Lenovo tarafından belirlenen jüri tarafından değerlendirilecek. Juri içeriklerin özgünlüğüne ve yaratıcılığına göre kazananı belirleyecek. Kazanan katılımcı ve arkadaşı 17 Haziran 2018 tarihinde Lenovo Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area