Ads Area

reeder’dan yeni indirim kampanyası

Türkiye merkezli teknoloji firması reeder iki yeni kampanya ile indirimlere devam ediyor. 

Kampanya dahilindedual kameralı reederP12S’in fiyatı 1799 TL’den 1699 TL’ye, P12 modeli ise 1699 TL’den 1599 TL’ye indirildi. Her iki telefona da Nisan ayı sonuna kadar teknoloji marketlerinden indirimli fiyattan sahip olunabilecek. 

 Akıllı telefon modelleriyle Türkiye pazarında önemli bir yeri olan reeder, iki yeni modelinin fiyatında indirime gidiyor. Kampanya dahilinde performans beklentisi yüksek kullanıcılara hitap eden yeni modeli P12S ile P12 modellerinin fiyatında indirim yapıldı. 


5.5 inç AMOLED ekran, 6 GB RAM, 16 Megapiksel çözünürlüklü dual ana kamera, parmak izi okuyucu ve metal kasa gibi özelliklere sahip olan telefon 1799 TL yerine 1699 TL’ye satılacak. 

 5.5 inç IPS ekran, 4 GB RAM, AMOLED ekran, 13 Megapiksel çözünürlüklü dual ana kamera, 5Megapiksel ön kamera, parmak izi okuyucu ve metal kasa gibi özellikleri bulunan P12 ise 1699 TL yerine 1599 TL fiyat etiketi ile alınabilecek. Her iki modeldeki indirimli fiyatlar Nisan ayı sonuna kadar geçerli olacak. 

Performans canavarı P12S reeder P12S, sahip olduğu donanım özellikleriyle performans konusunda iddialı bir akıllı telefon. 6 GB RAM’i bulunan telefon, aynı anda birçok uygulamayı rahatlıkla çalıştırabiliyor. 64 GB dahili depolama kapasitesi bulunan cep telefonuna binlerce fotoğraf ve yüzlerce saat video kayıt edilebiliyor. 

Ayrıca depolama kapasitesini artırmak isteyen kullanıcılar için microSD bellek kartı yuvası da sunuluyor. İş için ayrı kişisel kullanım için ayrı telefon taşıyanlar için çift SIM desteği de sunan reeder P12S, tek telefonla iki hattın kullanılmasını sağlıyor. Bu da kullanıcıların aynı anda iki telefon taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.  

Bokeh etkili Dual kamera 
Telefonun arka yüzünde bulunan 16 Megapiksel çözünürlüklü, ¼ inç boyutunda f2.0 diyaframlı ana kamera bokeh etkisi ile muhteşem portre fotoğrafları çekilmesini sağlıyor. Ana kamerası Full HD video kayıt özelliği de sunan P12S, sadece fotoğraf değil video alanında iddiasını sürdürüyor. 

En güzel anları kayıt altına alan bu kameraya ek olarak ön yüzde bulunan 5 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera da selfie tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Üst düzey güvenlik uygulamaları bulunan P12S aynı zamanda parmak izi okuyucusuna sahip. Akıllı telefonda bulunan 3000 mAh pil ile 2 güne kadar kullanım mümkün oluyor.  

Uygun fiyatlı performans canavarı P12 
 reeder P12, şık bir tasarımla harmanlayan bir akıllı telefon. Yeni model sadece şık değil aynı zamanda üst düzey bir performans sunan donanım bileşenleriyle geliyor: 

4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 1.5 GHz 8 çekirdekli işlemci, microSD bellek kartı yuvası, Android 7.0 Nougat işletim sistemi, 1280x720 piksel 5.5 inç, AMOLED ekran akıllı telefonun ilk akla gelen özellikleri arasında yer alıyor. 

reeder P12’de 13 Megapikselana, 8 Megapiksel de ön kamera bulunuyor.Telefonda üst düzey güvenlik için parmak izi okuyucusu da bulunuyor. 4350mAh pille donatılan P12 iki günü ulaşan pil ömrü ile dikkat çekiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area