Ads Area

MediaMarkt 23 Nisan coşkusunu kaçırılmayacak fırsatlarla yaşatıyor

En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan MediaMarkt, 21 – 23 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak özel kampanyasıyla tüketicilerini alışveriş yaparken bol bol indirim ve gülücük kazanmaya davet ediyor 

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisiMediaMarkt, bu kez 21 - 23 Nisan tarihleri arasında çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. 

Çocuklarını en yeni ve özel teknolojik hediyelerle sevindirmek isteyen aileler, kampanya dahilinde seçecekleri ürünleri MediaMarkt mağazalarından ve mediamarkt.com.tr ‘den rakipsiz fiyatlarla alıyor üstelik, farklı finansman avantajları ile 48 aya varan taksitlerle satın alabiliyor.  


Seçili dizüstü bilgisayarlarda %18 KDV indirimi  
Hem okul uygulamalarını hem de oyunları yüksek hızda çalıştırarak en iyi performansı sunan dizüstü bilgisayarlar %18 KDV indirimi ileMediaMarkt ziyaretçileriyle buluşuyor. 

Ayrıca müşteriler satın almadan önce,ihtiyaç duydukları özellikleri taşıyan bilgisayarları mağaza içinde rahat rahat deneme fırsatı da yakalıyor.  

Aksesuarda %30 varan indirim seçenekleri 
Son 1 yılda aksesuar kategorisini yüzde 45 büyüten MediaMarkt, bu alanda sunduğu ürün çeşitliliğiyle tüketicilere teknolojik çözümler sunuyor. 

Harddisk, bilgisayar komponentleri, akıllı saat, kulaklık ve bluetooth hoparlör gibi 5 binden fazla aksesuar çeşidi %30’a varan indirimlerle 23 Nisan’a özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area