Ads Area

letgo emlak kategorisini açtı

letgo, çok hızlı bir büyüme göstererek kısa sürede Türkiye'nin en büyük lokasyon bazlı ikinci el alışveriş uygulaması haline geldi. 

letgo tarafından yapılan açıklamaya göre ülke çapında ücretsiz pazaryeri uygulamasını indiren milyonlarca kullanıcı artık konut, daire ve diğer emlak kategorilerinde kolaylıkla arama yapıp, ilan yayınlayabilecek. letgo’nun sezgisel tasarımı, konut ve diğer emlak türlerinin ilanlarını yayınlamayı ve aramayı kolaylaştırıyor. 

Kullanıcılar hızlıca çektikleri fotoğraflara kiralık veya satılık yer hakkında birkaç detay bilgi girip ilanlarını yayınlayabiliyor. 


İstedikleri zaman, sadece birkaç dokunuşla ilanlarına kolayca daha fazla fotoğraf ve bilgiyi ekleyebiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca uygulamada birbiriyle anlık olarak sohbet edip ihtiyaçlarına uygun yerel ilanları bulmak için filtrelerden yararlanabiliyorlar. 

Her zaman olduğu gibi, letgo kullanıcıları karşılarındaki kişiler ve onlar hakkında yapılan yorumlarla ilgili ayrıntılı bilgi edinmek için birbirlerinin profillerini, puanlarını ve yorumlarını görüntüleyebiliyor. 

 Bu gelişme, kısa sürede kendi türünün en popüler uygulaması haline gelen letgo için önemli bir genişlemeyi işaret ediyor. Uygulamada Türkiye genelindearabadan elektronik eşyaya, mobilyadan oyuncağa kadar halen 22 milyondan fazla aktif ilan bulunuyor. 

Türk kullanıcılar uygulama üzerinden her ay 5 milyonu aşkın yeni ilan giriyor, bu rakamın 2016 başından bu yana %700’ün üzerinde arttığı görülüyor. letgo kısa bir süre önce Türkiye’nin en büyük ikinci el otomobil pazaryeri olduğunu açıklamıştı. Yakın tarihli bir AppAnnie raporunda letgo’nun Türkiye genelinde en çok indirilen ilk beş uygulama arasında yer aldığı belirtildi. 

letgo Türkiye Genel MüdürüOnur Kavak uygulamaya eklenen yeni özellik hakkında şöyle konuştu: “letgo’nun emlak kategorisine girmesini bizimki gibi kategori ve ürün bazında çok çeşitliliğe sahip dev bir pazaryerinin gelişim sürecinde doğal bir aşama olarak görüyoruz. 

letgo, sahip olduğunuz ama ihtiyaç duymadığınız ürünler için rahatlıkla ilan verebilmenizi ve aradığınız ister bir kayak malzemesi ister araba veya 2+1 manzaralı bir daire olsun; dilediğiniz ürünleri filtreleyebileceğiniz ve ilk olarak size en yakın olanları görebileceğiniz kolaylıkta tasarlandı."

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area