Ads Area

Samsung Galaxy Note 9'un teknik özellikleri sızdı

Mobil Dünya Kongresi 2018'de iki amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+'ı tanıtan Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy Note 9'un teknik özellikleri sızmaya başladı. 

Cihazın detayları haberimizde. Koreli teknoloji şirketi Samsung'un, Mobil Dünya Kongresi 2018'de tanıttığı iki amiral gemisi Galaxy S9 ve S9+'dan sonra gözler Galaxy Note 9'a çevrildi.

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 9'un teknik özellikleri de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Cihazın detaylarını incelediğimizde, Samsun'un Galaxy Note 9'da radikal bir yenilik sunacağını maalesef söyleyemiyoruz. 

Galaxy Note 9'un Ağustos ayında tanıtılması bekleniyor Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un, 6.3 inç büyüklüğünde ve 2960×1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED bir ekranla geleceği söyleniyor.


İşlemci gücünü Exynos 9810 veya Snapdragon 845'ten alacak cihazın 6 GB RAM'e sahip olması bekleniyor.

Cihazın bataryasının 3300 mAh gücünde olacağı da sızan bilgiler arasında. Samsung Galaxy Note 9'un geniş açı özelliğine sahip 12 Megapiksel arka kamerasının ise çift lense sahip olacağı söyleniyor. 

Cihazın ön kamerasının F1.7 diyafram açıklığında ve 8 Megapiksel çözünürlükte olması bekleniyor. Android Oreo işletim sistemiyle kutudan çıkması beklenen Samsung Galaxy Note 9'da iris tarayıcı ve parmak izi okuyucu da yer alacak. 

Gece yarısı siyahı, titanyum gri, mercan mavisi ve lila mor olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunulacak cihazın tanıtımının Ağustos ayında yapılması kuvvetle muhtemel görünüyor.donanımhaber

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area