Ads Area

Honor 9 Lite görücüye çıktı

Honor, Paris Moda Haftası’nda önemli bir işbirliğini duyurdu Akıllı telefon dünyasının genç ve trendy markası Honor, dört kameralı yeni akıllı telefonu Honor 9 Lite için moda dünyasının cesur ismiyle ortak çalışmasını görücüye çıkardı 

Genç ve trendy akıllı telefon markası Honor, Paris Sonbahar/Kış Moda Haftası after-show partisinin ev sahibi, meşhur moda tasarım markası KOCHÉ ile ilk işbirliğini duyurdu. 

Gençlere ilham veren ortak tutkuları ve marka DNA’larının bir araya getirdiği Honor ve KOCHÉ, teknoloji ve modanın eşsiz ve tam bir birlikteliğini yaratmak için çalışacaklar. 

Paris’teki Moda Haftası sonrasında ikilinin sponsorluğunda düzenlenen parti büyük ilgi gördü. Partiye teknoloji ve moda dünyasından davetliler ve basın mensupları katıldı. Etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldız şarkıcısı Merve Özbey de Honor'un davetlisi olarak yer aldı.  


Honor x KOCHÉ after-show partisi  
Cesur moda markası ve gençlerin gözdesi teknoloji markası buluştu Kendini genç hisseden tüketicilerin gözdesi olan lider akıllı telefon markası Honor ve gençlerin kendileri gibi olmasını teşvik eden cesur moda markası KOCHÉ, gençleri yakalayan ruhları sayesinde bütünleşiyorlar. 

Bu bütünleşmenin ortaya çıkardığı dinamik işbirliği hakkında konuşan Honor Başkanı George Zhao, “Gençlerin sevdiği trend yaratan, inovatif bir marka olan Honor olarak, bireyselliği ve modayı seven yeni nesle uygun cihazlar üretiyoruz” dedi. 

“Moda dünyasıyla ilk ortaklığımız olan KOCHÉ işbirliği için son derece heyecanlıyız, bu işbirliği ile ciddi bir başarı elde etmekten çok mutluyuz. Honor 9 Lite’ın çarpıcı tasarımını mükemmel bir şekilde tamamlıyorlar. 


KOCHÉ’nin estetik tasarımlarının, eşsiz performans ve ulaşılabilir fiyata sahip Honor 9 Lite’ı 2018’in en çok dikkat çeken telefonlarından birisi hâline getireceğinden şüphem yok.” Selfie odaklı aksesuarlar, modanın kalbinde görücüye çıktı 

KOCHÉ’nin Kurucusu ve Kreatif Direktörü Christelle Kocher, partide verdiği röportajda teknolojiye olan tutkusunu ve Honor 9 Lite’ının “her an ilham almasını sağladığını” dile getirdi. 

Kocher, “Teknolojinin hayatın her yönünü şekillendirdiği bir çağdayız. Moda da bu yönlerden birisi. Teknoloji yaratıcılığı artırıyor ve tasarım ile üretim süreçlerimizde önemli bir rol oynuyor. 

Alanlarının öncüsü olan KOCHÉ ve Honor, gençleri hayalleriyle buluşturmak için teknoloji ve moda dünyasını baştan yaratıyor. Bu kapsamda biz de Honor 9 Lite için özel, altı harika telefon kılıfı tasarladık” dedi. 

Her biri kendi açısından benzersiz ve sınırlı sayıda üretildi Sınırlı sayıda üretilen bu altı özel telefon kılıfı, her biri kendi açısından benzersiz olacak şekilde, genç ‘trendsetter’lar için tasarlandı. 

Honor 9 Lite’ın parlak arka yüzünden ilham alınan tasarımlar, gençlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak ortaya çıkartıldı. KOCHÉ, tüketicilerin her an elinin altında olacak bu telefon kılıflarını eğlenceli bir dokunuşla selfie odaklı tasarladı.  

Honor 9 Lite ve KOCHÉ kılıf  
KOCHÉ takipçileri için partide özel olarak tanıtılan altı kılıf, Honor’un kısa süre önce görücüye çıkardığı dört kameralı, tarz sahibi akıllı telefonu Honor 9 Lite için özel olarak tasarlandı. 

Honor 9 Lite, ön ve arka yüzdeki çift HD lensli 13 MP + 2 MP kameralarıyla gençlerin muazzam kalitede selfie’ler çekebilmesini ve tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor. 

Cihaz, uçtan uca 5,65 inçlik tam boy HD ekran ve nano ölçekteki optik kaplama ile şık bir görünüme kavuşurken, hem bir moda aksesuarı hem de bir teknoloji harikası olma özelliği taşıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area