Ads Area

Zorlu Patikaları Sevenler Columbıa Montraıl Koşu Grubunda Buluşuyor

Columbia Montrail Koşu Grubu her yaştan koşu severleri Columbia konforu ile Doğada koşmaya davet ediyor. 

Hem Türkiye, hem de dünyada bir çok zorlu koşu yarışına katılan Ultra maraton koşucuları Alper Dalkılıç ve Elena Polyakova Columbia Montrail Koşu Grubu ile aylık koşularda buluşuyor. 

Zorlu Patikaları sevenler Columbia Montrail Koşularında buluşuyor! Outdoor sporların her alanında koleksiyonları ile fark yaratan Columbia, Montrail serisi ile Koşu konusunda uzmanlığını ortaya koyuyor. 

Columbia’nın üstün koşu performansı sunan Montrail serisinden ilhamla kurulan Columbia Montrail Koşu Grubu doğa sevgisi ve maceracı bir ruh taşıyan herkese açık ve ücretsiz olarak koşularına başlıyor. 
Düzenli periyodlarla gerçekleşecek koşularda, Ultra maraton koşucuları Alper Dalkılıç ve Elena Polyakova katılımcılara eşlik ederek deneyimlerini paylaşıyor. 

Alper Dalkılıç ve Elena Polyakova, Columbia Montrail Koşu Grubu adına Türkiye’de ve yurtdışında koşulara katılarak başarıları ile grubun motivasyonunu yükseltecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen Columbia Montrail koşuları @columbiamontrailkosugrubu sosyal medya adresinden duyurulacak. 

Koşuların sonlarında keyifli ikramlar ve sürpriz hediyeler Columbia Montrail Koşu Grubunu bekliyor. Columbia tüm Açıkhava tutkunlarını, Columbia Montrail Koşu Grubuna katılarak doğanın kalbinde yaşanacak maceralara ortak olmaya davet ediyor.  

Columbia Montrail Koşu Grubu Takvimi 
17 Şubat , Cumartesi- Saat: 08:30 Belgrad Ormanı/ Belgrad Ormanı Valide Sultan Bendi 08:30 ) 5km-10km-15km alanı 25 Şubat, Pazar- Saat: 08:30 Belgrad Ormanı Valide Sultan Bendi 08:30 5km-10km-15km-20km

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area