Ads Area

Desibel kulaklık ve Mix&Go reklam filminde ayrılmaz ikiliyi canlandırıyor

Vestel, Sevgililer Günü’nü 28 Şubat’a kadar uzattı. 199 TL’lik özel Sevgililer Günü kampanyası için hazırlanan reklam filminde, ayrılmaz ikili Desibel kulaklık ve Mix&Go başrolde. 

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, Sevgililer Günü’nü 28 Şubat’a kadar uzattı. ‘Ayrılmaz İkili’ konseptli reklam filminde Desibel kulaklık ve Mix&Go başrolde. 

Birbirlerine kırmızı kurdeleyle bağlı Desibel kulaklık ve Mix&Go’nun iki sevgiliyi canlandırdıkları filmde, seslendirmeyi dublaj sanatçıları Aslı İnandık ve Serhan Arslan yapıyor. 

Vestel’in 28 Şubat’a kadar devam edecek kampanyası kapsamında Desibel kulaklık ve Mix&Go alanlar bu iki ürüne 349 TL yerine 199 TL’ye sahip olacak. 

İki ürün kampanya için hazırlanan ve bir yüzünde ‘Hayatın Hayatıma Karışsın’ diğer yüzünde de ‘Sadece Senin Sesini Duyayım’ yazan özel kutuda satışa sunuluyor. 
 Beyaz, siyah, gold, mavi ve nar çiçeği olmak üzere 5 renk seçeneği bulunan Vestel Desibel kablosuz kulaklık, Bluetooth derdi olmadan 12 saate kadar müzik keyfi sunuyor. USB ile şarj edilen Desibel kulaklıkların dahili mikrofonu ile kablosuz telefon görüşmesi de yapabilirsiniz. 

Tek tuşla smoothie’ler, meyve suları yapan Mix&Go’nun, 600 ml ve 300 ml BPA içermeyen iki boyda karıştırma şişesi bulunuyor. Paslanmaz çelik bıçakları ile benzerlerinden farklı olarak buz da kıran Mix&Go’nun şişeleri ve bıçakları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area