Ads Area

Sevgililer Günü’ne Philips Dokunuşu

Hayatı kolaylaştıran teknolojileri ile kullanıcılarına kalıcı ve keyifli bakım deneyimi yaşatan Philips, Sevgililer Günü için “ne alsam?” diye düşünenleri BHS675/00 Saç Düzleştirici ve S5420/06 Tıraş Makinası ile bu telaştan kurtarıyor. 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da hediye arayışına girenler, “hep kullanacağı, fonksiyonel bir hediye olsun!” diyenler bu yıl da Philips hayatı kolaylaştıran önerileri ile bu arayışa bir son verecek. 

Philips’in Kırık Önleyici Düzleştiricisi BHS675/00 ve Islak Kuru Tıraş Makinası S5420/06, çiftlere bu Sevgililer Günü’nde bakım ve konfor vaad ediyor.  

Bırakın sevgiliniz Sevgililer Günü’nde güzelliğe yeni bir adım atsın… 
Sağlıklı ve ışıltılı saçlar kadınlar için güzelliğin ilk adımlarından birini oluşturuyor. Onlara arzu ettikleri saçlara kavuşturmak ise bu kez saç uzmanlarının değil, sevgililerinin elinde… 


Yüzde 95’e kadar kırılmaları önleyen Philips Kırık Önleyici Saç Düzleştirici BHS675/00, sevdiğiniz kadını etkilemenin formülü olacak.

UniTemp sensörü ve pürüzsüz seramik plakaları bir araya getiren SplitStop Teknolojisi, saçınızın sağlığına özen göstererek %95’e kadar* kırılmaların önüne geçiyor. 

Kırık Önleyici Düzleştirici’nin UniTemp sensörü, saçıların gereksiz yüksek ısıya maruz kalmasını önleyerek 20°C’ye kadar daha düşük sıcaklık ayarıyla aynı sonuçları elde etmeye olanak tanıyor. 

Pürüzsüz kayma özelliğine sahip olan seramik tabakalar, saç kırılmalarını engellemek için sürtünmeyi en aza indirirken, içerisinde yer alan keratin ile saçlarınızın güçlü, sağlıklı ve muhteşem bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. 

Elektriklenmeyen, parlak ve yumuşak saçlara kavuşmak için İyonik Bakım özelliği bulunan Kırık Önleyici Düzleştirici, soğuk tutan özel ucu sayesinde bukle, dalga ve kabarık modeller yaparken güvenli kullanım imkanı sunuyor. 

Dijital ekran ve her saç tipine uygun 11 sıcaklık ayarına sahip Kırık Önleyici Düzleştirici, 230°C'ye kadar 30 saniye gibi kısa bir sürede ısınarak kullanıma hazır hale geliyor. Siz de sevdiğiniz kadının her an spotların altındaymış gibi sağlıklı ve güzel saçları ile mutlu olmasını istiyorsanız, Philips BHS675/00 Saç Düzleştirici tam aradığınız hediye! 

Sevgilinize bu sene, ‘Tıraş için gerekli olan her şey’i hediye edin… Philips’in güvenli tıraşı mümkün kılan S5000 serisinin öne çıkan üyesi S5420/06, yuvarlak köşeli bıçak sistemi ile cildi koruyarak erkeklere arzu ettikleri tıraş deneyimini yaşatıyor. Hızlı ve yakın tıraşı mümkün kılan bu sistem birkaç hareket ile tüm sakallardan kurtulmaya imkan sunuyor.

S5420/06 ile rahat bir kuru tıraş veya su geçirmeyen yapısı sayesinde jel ya da köpük ile ıslak tıraş olunabiliyor. S5420/06’nın sahip olduğu 5 yönde esneyebilen Flex başlıklar, boyun ve çene bölgelerinde maksimum pürüzsüzlük sağlıyor. 

Erkeklerin tarzını tamamlaması için tasarlanan SmartClick Hassas Düzeltici ise ürünün bıyık ve favorileri düzeltme konusundaki profesyonelliğini ortaya koyuyor. 

Erkeklerin tıraş deneyimini tamamlayan bir diğer özellik çift bıçaklı Süper Kaldır ve Kes Teknolojisi… Bu fonksiyon, ilk bıçağın sakalları kaldırmasını, ikinci bıçağın cilt seviyesinde sakalları kesmesini ve tıraşın en güvenli şekilde tamamlanmasını sağlıyor. 

5 dakika gibi kısa bir zaman şarj edilerek hızlı tıraşa olanak sağlayan S5420/06, ayrıca 1 saatlik şarj ile ortalama 15 tıraşa yetebilecek, 45 dakikanın üzerinde çalıştırma süresi sunuyor. 

Tasarımında bir de LED ekranı bulunan S5420/06, kullanıcılarını pil seviyesi, temizleme, düşük pil, başlık değiştirme ve seyahat kilidi gibi konularda da bilgilendiriyor. 

Siz de sevgilinize kolay ve hızlı kullanım sunan S5420/06 hediye edebilir ve kalan zamanın keyfini birlikte çıkarabilirsiniz. Önerilen perakende satış fiyatları; Philips BHS675/00 Saç Düzleştirici : 329,99 TL + KDV Philips S5420/06 Tıraş Makinesi : 549,99 TL + KDV

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area