Ads Area

mobilet’le çık dışarıya

Bilet alma deneyimini öncesini ve ötesini kapsayacak şekilde yeniden tanımlayan Mobilet, kullanıcıları için hızlı, kişiselleştirilmiş ve kolay bir “dışarı çıkma” planı sunuyor. 

Mobilet’le kullanıcılar Facebook ve Spotify hesaplarını bağlayarak kişiselleştirilmiş etkinlik önerilerini görüyor. 

Ayrıca, yeni yerler, etkinlikler, sanatçılar keşfedebiliyor, etkinlikleri takip edebiliyor, arkadaş gruplarıyla program yapabiliyor, diledikleri arkadaşlarının katılacağı beğendiği etkinlikleri görebiliyor ve farklı etkinlikler için toplu bilet alımı yapabiliyor. 

Kullanıcılar, arkadaşlarının satın alabilmesi için bilet ve koltuk rezerve edebiliyor.  


Biletler için Mobilet! 
Mobilet’te Beykoz Kundura Film Günleri, Oscar and The Wolf, Feder konserleri, DOT tiyatro oyunları gibi deneyimlerin yanı sıra Fenerbahçe Doğuş ve Darüşşafaka Basketbol maçları, Babylon ve bomontiada etkinliklerinin biletlerine ulaşılabiliyor. 

Mobilet’teki biletler QR kod ile Mobilet Cüzdan’da tanımlanıyor ve etkinlik girişlerinde basılı biletlere ihtiyaç duyulmuyor. İsteyen kullanıcılar biletlerini PDF olarak yazdırabiliyor ya da etkinlik günü, etkinlik gişesinden basılı olarak da teslim alınabiliyor. 

Dileyen herkes Mobilet uygulamasını Apple App Store’dan veya Google Play mağazasından indirebiliyor ya da mobilet.com adresinden web sitesini kullanabiliyor. Mobilet’e cep telefonu numarası ve Facebook hesabı ile kolayca kayıt olunabiliyor.  

Mobilet’in herkesi dışarı çıkmaya çağıran eğlenceli reklam filmi birkaç saatte 30 binin üzerinde izlendi. 
Bilet alma deneyimini yeniden tanımlayan sosyal keşif platformu Mobilet, ilk reklam kampanyasında herkesi dışarı çıkmaya çağırıyor. 

Tamamı Sırbistan’da çekilen reklam filminde Game of Thrones’da görev almış birçok dublör ve profesyonel sirk dansçıları da rol alıyor. Sevda Karaca’nın kült şarkısı “Çık Ortaya”nın reklam için yeniden düzenlenen versiyonunu sevilen şarkıcı Göksel seslendirirken filmin yönetmenliğini Serdar Dönmez üstleniyor. 

Doğuş Grubu şirketlerinden Pozitif ve Doğuş Müşteri Sistemleri’nin ortaklığıyla kurulan ve geçtiğimiz Mayıs ayında faaliyete geçen Mobilet’in ilk reklam filmi, eğlenceli ve motive edici senaryosuyla büyük ilgi uyandırdı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area