Ads Area

HSBC Premier Miles ile seyahatler 150 TL Mil Puan kazandırıyor

HSBC Premier, dünyanın her yerinde sunduğu ayrıcalıklı hizmetleriyle yurt içi ve yurt dışı seyahatlerde müşterilerine Premier konforunu yaşatmaya devam ediyor. 

HSBC Premier Miles Kredi Kartı ile tek seferde peşin veya taksitli 1.000 TL ve üzeri yurt içi veya yurt dışı seyahat ya da konaklama harcaması yapanlar 150 TL Miles Puan kazanıyor. 

31 Ocak’a kadar sürecek Mil Puan kampanyasının yanı sıra Premier Miles Kredi Kartı tüm yurt içi alışverişlerde %0,5 (binde beş) oranında, tüm yurt dışı alışverişlerde ise 2 kat Premier Mil Puan kazandırıyor. 
HSBC Advantage üye iş yeri ağını 200 binin üzerine çıkardıklarını belirten HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık ve Birikim Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Yenel, kampanya ile ilgili şunları söyledi: 

“HSBC Premier Miles gibi Advantage özellikli kredi kartı sahibi müşterilerimiz, genişleyen üye iş yeri ağımız sayesinde daha fazla noktadan Advantage’a özel kampanya, taksitli alışveriş ve nakit puan fırsatlarından faydalanabilecek. 

Özellikle sık seyahat eden müşterilerimize mil programımız Premier Miles ile önümüzdeki dönemlerde farklı ve ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”  

Kampanya koşulları: 
HSBC Premier Miles Kredi Kartı sahipleri, MİL yazıp 4477’ye SMS göndererek, 1 - 31 Ocak (dâhil) 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan faydalanabilir. 

Bir müşteri (asıl ve ek kartlar toplam) maksimum 150 TL karşılığı Premier Miles Puan kazanabilir. Her kart sahibinin bir kez yararlanabileceği kampanya kapsamında kazanılan Mil Puanlar, 5 Şubat’ta kart hesabına yüklenecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area