Ads Area

General Mobile telefonlarda 300 TL indirim

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, 2 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada tüm modellerinde 300 TL indirim uygulayacak. 

Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, yeni yılı yeni indirimlerle karşılıyor. 

General Mobile, 2 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında 599TL’den başlayan fiyatlarla müşterilerine Google ile geliştirdiği Android’in en güncel versiyonuna sahip telefonları sunuyor.  

Her Modelde 300 TL İndirim 
Kampanya süresince General Mobile’in tüm modellerinde 300 TL indirim geçerli olacak. 


GM 5 899 TL’den 599 TL’ye, GM 6 1099 TL’den 799 TL’ye, GM 5 Plus ise 1199 TL’den 899 TL’ye indirilen fiyatlarla müşterilerin beğenisine sunulacak. 
 
Tüketiciler, GSM operatörleri, zincir teknoloji marketleri ve seçkin cep telefonu mağazalarının yanı sıra; General Mobile’ın web sitesi üzerinden online olarak da GM5, GM5 Plus ve GM6’yı indirimli fiyatlarla satın alabilecek.

General Mobile Hakkında: 
General Mobile, en yeni teknolojileri müşterilerine sunarak uluslararası bir marka yaratma fikriyle kuruldu. Türkiye’nin en çok tercih edilen ilk 3 akıllı telefon markasından biri olan General Mobile, üstün kalite standartlarında, ulaşılabilir, güncel teknolojilere sahip akıllı mobil çözümler geliştirmektedir. General Mobile, 2015 yılında Google iş ortaklığı ile Türkiye’de Android One projesini başlattı. 

Avrupa’nın ilk Android One anlaşmasını gerçekleştirerek Mayıs 2015’te General Mobile 4G ürünü lanse eden General Mobile ile Türkiye, dünyada Android One projesinin en hızlı büyüyen ülkesi oldu. 

General Mobile, 2017 Dünya Mobile Kongresi’nde Google tarafından kalite odağı, yaratıcılığı ve Android’in yeteneklerini en iyi şekilde kullanan marka olarak “Android European Hero” ödülüne layık görüldü. 

Android One programı kapsamında müşterilerine saf Android deneyimi yaşatan General Mobile, en güncel ve en güvenli Android versiyonunu sunan markadır. Bugün General Mobile, dünyanın önde gelen mobil teknoloji şirketleri ile ortak çalışarak 31 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. 

Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle yer aldığı ülkelerde hızla büyüyen General Mobile, Hollanda’nın 4. akıllı telefon markası olurken Özbekistan, Gürcistan, Hırvatistan, Azerbaycan ve Belarus’da ise ilk 5 markadan biridir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area