Ads Area

Dünyanın En Büyük Dj Yarışması Burn Resıdency 2018’e Başvurular Başladı

Bu yıl 8.kez gerçekleşecek olan ve büyük ilgi gören BURN Residency dünya çapında en başarılı yeni yeteneği keşfedecek! Müzik sektöründe ikonik hale gelen BURN Residency , 2018 başvurularının başladığını duyurdu. 

BURN Residency, tüm dünyadan binlerce yetenekli DJ’i 2017’nin birincisi olan Furkan Kurt’un ayak izlerini takip etmeye çağırıyor! 

20 Mart’a kadar Türkiye, Rusya, İtalya, Norveç, Polonya, Romanya, İspanya, Brezilya, İsveç ve Macaristan’ın gelecek vaat eden DJ’leri, BURN Residency 2018’in birincisi olabilmek ve geçtiğimiz yıllarda Pete Tong, Luciano, Seth Troxler ve Loco Dice gibi isimlerin yol gösterdiği yetenekler arasında yer almak için programa başvurabilecekler. 

8.yılında, BURN Residency, dünyanın farklı yerlerinden yetenekli yeni DJ’leri keşfediyor.Elektronik müziğin en önemli inisiyatiflerinden biri olarak kabul edilen BURN Residency, yeni jenerasyonun yetenekli DJ’leri arasına girmek için çok önemli bir fırsat. 


Mixleriyle finale kalan DJ’ler, çok güçlü bir yetenek programına katılmaya hak kazanmanın yanı sıra 5 hafta boyunca Ibiza’nın ikonik kulüplerinde sahne alma fırsatını da yakalayacaklar! 

Birinci; kariyeri için harcamak üzere tam 100.000 Euro büyük ödülü kazanacak! 2017 edisyonunu tamamlayan BURN Residency,geçen yılın en iyi DJ keşfini Türkiye’den Furkan Kurt’u taçlandırarak sonuçlandırmıştı. 

Çeşitli görevleri ve yarışmaları başarıyla tamamlayan Furkan Kurt son 3’e kaldığı BURN Residency 2017’de Carl Cox, Pete Tong ve Luciano gibi endüstrinin en önemli isimleri tarafından birinci seçilmişti. Big Burn Istanbul festivalinde çaldığı setle jüriyi önceden etkileyen Furkan, o günden bu yana Klein,Lucca,Flamme ve Drone’un resident DJ’leri arasına girdi. 

BURN Residency 2016 şampiyonu Lollino, Ask My Management ile imzaladığı anlaşmanın hemen ardından John Digweed’in plak şirketi Bedrock’tan yeni bir mix yayınladı. 

Aynı zamanda HYTE’ın lokal DJ’lerinden biri oldu ve Loco Dice, Chris Liebing, Carl Cox, Richie Hawtin ve Dubfire gibi isimlerle beraber Amnesia Ibiza’nın NYE Festivali’nde yer aldı.Wet Open Air Festival’da Dubfire, Ellen Allien, Fritz Kalkbrenner ve Monika Kruse ile aynı sahneyi paylaşan Lollino’nun ayrıca Ibiza Sonica’da haftalık bir radyo programı var. 

Dünyanın dört bir yanındaki yetenekli müzisyenleri elektronik müzik dünyası ve müzikseverlerle bir araya getirecek olan BURN Residency’e başvuru için: burn.com Başvurular için son tarih 20 Mart 2018.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area