Ads Area

Türk Telekom International Global Carrier Awards’dan 3 ödülle döndü

Türk Telekom International, uluslararası alanda sektörünün en prestijli etkinliklerinden olan The Global Carrier Awards 2017’de 

“En İyi Doğu Avrupa/Bağımsız Devletler Topluluğu Toptan Taşıyıcı” ve “En İyi Müşteri Deneyimi” ve “En İyi Deniz Altı İnovasyonu” ödüllerine layık görüldü. 

Türk Telekom’un uluslararası toptan ses, data altyapı satış ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu iştiraki Türk Telekom International, 25 Ekim’de Londra’da düzenlenen The Global Carrier Awards 2017’den 3 büyük ödülle döndü. 


Türk Telekom International, “En İyi Doğu Avrupa/BDT Toptan Taşıyıcı” ve “En İyi Müşteri Deneyimi” ödüllerine layık görülürken, bölgesindeki yenilikçi ve mükemmeliyet odaklı oyuncu olduğunu bir kez daha ortaya koydu. 

En iyi deniz altı teknolojisi Türk Telekom International’ın En gelişmiş deniz altı teknolojisine sahip SEA-ME-WE 5 Konsorsiyumu’nun üyesi olan Türk Telekom International, taşıyıcı topluluğu için en büyük ve en prestijli ödül etkinliği haline gelen The Global Carrier Awards etkinliğinde “En İyi Deniz Altı İnovasyonu” (Best Subsea Innovation) ödülüne de hak kazandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area