Ads Area

samsung Notebook 9 (2018) serisi tanıtıldı

Bu yılın başlarında Notebook 9 serisi dizüstü bilgisayar ailesini yenileyen Samsung, 2018 yılı için benzer bir hamle ile kullanıcıların karşısına çıktı. 

Önümüzdeki ay düzenlenecek olan CES 2018 fuarını beklemek istemeyen şirket, bugün üç yeni bilgisayar modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. 

Lenovo'nun Yoga modelleri gibi 360 derecelik bir menteşeye sahip olan Notebook 9 Pro, S Pen kalemi ile hızlıca not alınmasına veya çizimler yapılmasına imkan tanıyan bir tablete dönüşebiliyor. 

İşte tüm detayları ile Samsung Notebook 9 Pro özellikleri ... 13.3 ve 15 inç ekrana sahip dizüstü bilgisayarlardan oluşan serinin en dikkat çekici üyesi, yeni Notebook 9 Pen. 13.3 inçlik ekranın yer aldığı cihaz Mayıs’ta tanıtılan Notebook 9 Pro ile benzer şekilde S-Pen desteği sunuyor. 


Samsung Notebook 9 Pen modeli duyuruldu!
Intel’in 8. nesil Core i7 işlemcilerinden güç alan ve 16 GB’a kadar RAM‘in yanı sıra 512 GB SSD depolama alanı seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkan Notebook 9 Pen‘in ekran çözünürlüğü 1920 x 1080 piksel. Bu kapsamda ürün yüksek çözünürlük isteyenler için hayal kırıklığına neden oluyor. 

Lenovo’nun Yoga serisi ile benzer bir şekilde ekranı döndürülebilen cihaz, bu sayede tablet haline getirilerek çizim için kullanılabiliyor. Windows Hello desteği sunulan cihazda, bir adet HDMI, USB-C ve bir adet USB bağlantı noktasının yanı sıra microSD kart yuvasına yer veriliyor. 

Notebook 9 (2018) serisi kullanıcılara neler sunuyor? Standart modellerde benzer bir şekilde yeni donanımlar ile güçlendirildi. 13.3 ve 15 inçlik her iki model Intel’in 8. nesil Core i7 işlemcilerinden güç alırken, 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar SSD depolama ile geliyor.

Samsung Notebook 9 (2018) Ayrıca, 15 inçlik model, Nvidia’nın MX150 harici grafik kartını opsiyonel olarak kullanıcılara sunuyor. İki adet USB 3.0 ve bir adet HDMI portunun yanı sıra microSD kart okuyucu ve bir adet USB-C portu cihazda yer alıyor.

Notebook 9 (2018) serisinde bir dizüstü bilgisayara yerleştirilen en büyük ve en güçlü pili kullandığını dile getiren Samsung, cihazları CES fuarında gözler önüne serecek.kaynak:shiftdelete

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area