Ads Area

LG V30 çıkış tarihi nihayet belli oldu

LGV30 çıkış tarihi uzun süredir ülkemizdeki kullanıcıların merakla beklediği bir konuydu. 

Hatırlarsanız cihaz ilk olarak geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda duyurulmuş ancak o günden sonra Türkiye satış tarihi için ses seda çıkmamıştı. 

Şimdi ise nihayet LG Türkiye operasyonundan çıkış tarihi için önemli bilgiler aldık! LG V30 özellikleri LG V30 18:9'luk Full Vision ekran ile geliyor. Ekran kasa oranı anlamında gerçekten iyi iş çıkartan akıllı telefon üreticisi bu yeni modeliyle Samsung'un Infinite Display'ine de en büyük .  


LG V30 çıkış tarihi ne zaman? 
Aldığımız bilgilere göre LG V30 modeli çok büyük ihtimalle 25 Ocak 2018 itibarıyla satışta olacak. Ancak bu tarihin henüz tam olarak resmileşmediğini, ufak değişiklikler olabileceğini de belirtelim. 

Ancak her şey yolunda giderse, 25 Ocak itibarıyla cihaz ülkemizde satın alınabilir durumda olacak. Fiyat konusunda ise henüz bir açıklama yok. 

 Telefonun özelliklerini hatırlayacak olursak 18:9‘luk Full Vision ekran ile gelen cihaz ekran kasa oranıyla dikkat çekiyor. Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alan cihazda 4 GB RAM ve 64 / 128 GB olmak üzere farklı depolama alanı seçenekleri bulunuyor. 

Telefonun önemli bir diğer detayı da yüksek kaliteli ses verebilmesi. LG V20 zamanı Bang & Olufsen ile yapılan anlaşma geçerliliğini koruyor ve 32-bit Hi-Fi Quad DAC ses kalitesi güncellenerek V30’da da yer alıyor.SHİFTDELETE

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area