Ads Area

Black Desert Online’da Ninja sınıfı ve Klan Savaşları heyecanı

MMORPG oyunu Black Desert Online’a yeni yama ile Klan Savaşları, Kızıl Arena gibi özellikler eklendi. 28 Aralık’ta gelecek yama ise oyundaki 8. sınıf olan Ninja sınıfını kullanıma açacak  

Oyuna dönük yoğun ilgi sonrasında, Türkiye ve MENA bölgesine hizmet veren beşinci sunucuyu devreye alan yapımcı şirket Pearl Abyss, oyun içi etkinliklerle de Black Deset Online heyecanını canlı tutuyor 

 Kendi grafik motoru Black Desert Engine’i kullanarak türünün en farklı ve gelişmiş oyunu hâline gelen Black Desert Online, yayımlanan yamalar ile gelişmeye ve genişlemeye devam ediyor. 

20 Aralık’ta yayımlanan yama ile MMORPG oyunununa Kızıl Arena savaş modu, Klan Savaşları ve at yakalamada bir yenilik eklendi.  


Kızıl Arena’ya ışınlanın, özel savaşa katılın 
Önceki haftalarda yapılan Klan Kuralım etkinliği ile klan kuran veya herhangi bir klana katılan oyunculara 20 bin EXP puanı ve oyunda geçerli 30 milyon gümüş para gibi ödüller verileceğini duyuran Pearl Abyss, şimdi de Klan Savaşları özelliğini etkinleştirdi. 
Böylece savaşlara katılan klan üyeleri, savaşarak ait oldukları klana ödül ve puan getirebilecekler. 

Kızıl Arena adlı yeni savaş modu ise oyuncuların Mediah bölgesindeki bir kaleye ışınlandıktan sonra, en az 2 en fazla 60 kişiden oluşan takımlara girerek savaşmalarını sağlıyor. 20 dakika süren karşılaşmalarda normalde geçerli olan PvP modundaki kurallar yerine, özel kurallar işliyor. 

Bu modda, karşı takımdaki rakibin savaş puanı savaş sırasındaki başarısına karşı değişiklik gösteriyor. Yenilen düşmanların puanlarının yüksekliği oranında puan kazanılabiliyor. Ana ekrandan ulaşılabilen bu modun yanında, oyundaki at yakalamada da değişikik yapılmış. 

Bugüne dek 1. ve 2. Aşamadaki atlar yakalanıp eğitilebilirken, artık 3. Aşamadaki atlar da yakalanabilecekler Oyuna 28 Aralık yamasıyla yeni bir sınıf eklenecek. 

Hareket kabiliyeti ve saldırı kabiliyetleri yüksek olan Ninja sınıfı, kılıç ve ninja yıldızı kullanabilecek. Ninja sınıfı, hafif zırhı sayesinde çevik davranabilirken, aynı sebeple savunma konusunda da dezavantaja sahip olacak. 

Ödüllü oyun içi etkinlikler hız kesmiyor 
Black Desert Online’daki oyun içi etkinlikler dur durak bilmiyor. Bugüne dek birçok oyun içi hediyenin yanı sıra oyun dizüstü bilgisayarı, ekran kartı gibi ödülleri de hayranlarına kazandıran Black Desert Online’da 28 Aralık’a kadar geçerli bir aktivite de kazananları ödüllendirecek. 1 Kara Taş (silah) ve 1 Kara Taş (zırh) ödüllü etkinlikte kazananlar arasından belirlenecek 300 kişi de İnci Kutusuna sahip olacak. 

4 Ocak 2018 tarihinde duyurulacak olan kazananlardan biri olmak için sırasıyla, Edana’nın İzleri görevini tamamlamak, Velia Depo Yöneticisi ile konuşmak, ana beceri komutlarını kullanmak, Heidel Pazaryeri Sorumlusu ile konuşmak ve bir klana katılmak gerekiyor. 

- Black Desert Online hakkında 
Koreli şirket Pearl Abyss tarafından geliştirilen, yine kendisine ait olan ve tarihin en gelişmiş grafik motoru olan Black Desert Engine’i kullanan Black Desert Online, gerçeğinden ayırt edilemeyen detaylı karakterler yaratma, oyun tarihinde hiç görülmemiş derinlikte ve detayda ticaret, üretim ve görev alt sistemleri, bilgi ve deneyime dayalı karakter geliştirme metoduyla oyun dünyasında büyük ses getirmişti. 

Black Desert Online’ın en dikkat çekici özelliği, alışılmış MMORPG türünün aksine, oyuncuların karakter gelişimlerini keşif, deneyim ve bilgiye dayalı, yenilikçi bir yolla yapmalarını sağlaması. 

Black Desert dünyasında, oyuncular kuşandıkları silah ve zırhlarla değil, dövüştükleri yaratıklardan edindikleri deneyimlerle, konuştukları karakterlerden aldıkları bilgilerle güçleniyorlar. 

Oyuncuların koştukları mesafeler, taşıdıkları yük gibi aktiviteler hesaplanarak, karakterleri zamanla gelişiyor ve bu MMORPG türü için bir ilk kabul ediliyor. 

Black Desert Online hakkında daha fazla bilgi için: https://www.tr.playblackdesert.com Black Desert Online Facebook sayfasını takip etmek için: https://www.facebook.com/playblackdesertTR/

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area