Ads Area

ZUBİZU’ya Özel Black Friday Ayrıcalıkları

2 milyonu aşkın üyesine yaşamın her alanında ayrıcalıklar sunan ZUBİZU, dünyayı kasıp kavuran Black Friday gününü özel bir alışveriş deneyimi ile kutluyor. 

350’nin üzerinde seçkin marka ile Black Friday’ı kutlayan ZUBİZU, 2 milyonu aşkın üyesine ayrıcalıklı bir alışveriş haftası yaşatmaya hazırlanıyor. 

7 binden fazla noktada; modadan ev-yaşama, teknolojiden beyaz eşyaya, aksesuardan ayakkabıya birçok sektörde yüzde 30’a varan indirimler, sürpriz hediyeler ve iki kat puan kazandıran ZUBİZU’ya özel kampanyalar alışveriş severleri bekliyor. 


Vakko, Vakkorama, Desa, Pinko, Furla, Vetrina, Atelier Rebul, Pupa, D&R, Damat, Anatoli, Intema Yaşam, Carter’s, Tefal, Yatsan, Kiğılı, Damat, So Chic, Adil Işık, Beta, Kemal Tanca, Efor ve çok daha fazla marka ZUBİZU sahipleri ile çok özel ayrıcalıklarla ve indirimlerle buluşuyor. 

Black Friday kapsamında sunulan indirimlerden yararlanarak istediğiniz ürüne ZUBİZU’ya özel ayrıcalıklarla sahip olabilir veya yılbaşının yaklaştığı bu günlerde sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. 

Black Friday’e katılan tüm markalar hakkında bilgi almak ve bu özel alışveriş deneyimini yaşamak için ZUBİZU’yu indirmeniz yeterli.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area