Ads Area

Vodafone faturasız Gani Tarifeler belli oldu

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, faturasız aboneleri için geliştirdiği ve dünyada bir ilk olan “Vodafone Gani Dakikalar” ile abonelerine GB hesabı yapmadan interneti özgürce kullanma imkânı verecek. 

“Vodafone Gani Tarifeler” ile 3000 dakikaya kadar internet ilk kez ve sadece Vodafone’da sunulacak. Tarife içeriklerini ihtiyaçları doğrultusunda kendileri paylaştıracak olan aboneler, Gani Dakikaları isterlerse internete girmek, isterlerse konuşmak için kullanabilecekler. 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, faturasız abonelerini geleceğin heyecan verici dünyasına taşıyacak, devrim niteliğinde bir ürün geliştirdi. 

Dünyada bir ilk olan “Vodafone Gani Tarifeler” ile interneti dakika üzerinden kullanmak mümkün olacak. Faturasız abonelere GB hesabı yapmadan interneti özgürce kullanma imkânı veren “Vodafone Gani Tarifeler” ile 3000 dakikaya kadar internet ilk kez ve sadece Vodafone’da sunulacak. 
Tarife içeriklerini ihtiyaçları doğrultusunda kendileri paylaştıracak olan aboneler, Gani Dakikaları isterlerse internete girmek, isterlerse konuşmak için kullanabilecekler. Faturasız abonelere mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak akıllı seçimler sunmaya devam ettiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: 

“Vodafone olarak, faturasız hat sahibi abonelerimizin daha fazla konuşabilmeleri, mesajlaşmaları ve internete girebilmeleri için yenilikler yapmaya devam ediyoruz. 

Dünyada bir ilk olan ‘Vodafone Gani Tarifeler’ ile interneti dakika üzerinden vererek GB kotasını tarihe gömüyoruz. Faturasız abonelerimizin interneti daha özgürce kullanabilmesi için zengin içerikli, esnek, güvenli ve bütçe dostu bir çözüm sunan ‘Vodafone Gani Tarifeler’ ile 3000 dakikaya kadar interneti ilk kez ve sadece biz sunacağız. 

Bir ayda eski GB’lı tarifelerde 30GB’a denk gelecek kadar bol kullanım yapabilecek olan abonelerimiz, bitecek korkusu yaşamadan saatlerce internete girebilecekler. 

Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken, onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmayı sürdüreceğiz.” 

Dakikanın bir üst modeli “Vodafone Gani Tarifeler” kapsamında sunulan ve “dakikanın bir üst modeli” olarak tanımlanan Gani Dakikalar, hem internete girmek, hem de konuşmak için kullanılabiliyor. 

Gani Dakikalar kapsamında yapılan yurtiçi her yöne aramalar ve yurtiçi mobil internet kullanımı aynı kotadan düşüyor. 
Örneğin, 750 Gani Dakika hakkı olan ve 10 dakika mobil internet kullanımı yapan bir abonenin, yurtiçi her yöne aramalarda ve yurtiçi mobil internette kullanmak üzere 740 Gani Dakikası kalıyor. 

Bu abone daha sonra 20 dakika arama yaparsa, yine aynı kotadan düşüyor ve yurtiçi her yöne aramalarda ve yurtiçi mobil internette kullanabileceği 720 Gani Dakikası kalıyor. GB hesabı ortadan kalkacak “Vodafone Gani Tarifeler”de abonelerin internet kullanımı MB üzerinden değil dakika üzerinden hesaplanıyor. Abone, sadece veri indirdiği zaman internetinden düşüyor. 

Başka bir deyişle, abone internete kaç dakika aktif olarak girerse, o kadar Gani Dakika harcıyor. Örneğin, 5 dakikalık bir video izleyen abonenin internet kullanımı MB ile ölçülmüyor, bakiyesinden 5 Gani Dakika düşüyor.

1 ayda 30GB’a varan internet kullanımı 
Vodafone Faturasızlar, Gani Dakika haklarıyla 30 gün içinde 30GB’a varan internet kullanabiliyor. Örneğin, 1500 Gani Dakikası olan bir abone, 1 ayda 10 saat HD dizi izleyebiliyor, 5 saat müzik dinleyebiliyor ve 15 saat sosyal medyada fotoğraf paylaşabiliyor. 

1 dakikada 100KB’ın altında veri Gani Dakika harcamıyor “Vodafone Gani Tarifeler”de, arka planda çalışan uygulamalar internetten yemiyor. 

Buna göre, 1 dakikada 100KB’ın altında veri kullanıldığı sürece Gani Dakika bakiyeden düşmüyor. Örneğin, arka planda kendini güncelleyen hava durumu uygulamaları ya da WhatsApp’a gelen okunmamış mesajlar için Gani Dakika harcanmıyor. 

Gani gani internet için 3 ayrı tarife 
“Vodafone Gani Tarifeler”, 20 TL’den başlayan fiyatlarla 3 ayrı tarife halinde sunuluyor. Buna göre, “Gani M Tarifesi” 750 Gani Dakika, “Gani L Tarifesi” 1500 Gani Dakika ve “Gani XL Tarifesi” ise 3000 Gani Dakika içeriyor. 

Tüm tarifelerde Gani Dakikalara ek olarak 100 SMS hakkı da sunuluyor. “Vodafone Gani Tarifeler”den faydalanmak isteyen kullanıcıların Vodafone mağazalarını ziyaret ederek numaralarını taşımaları ya da 0850 542 0 542 no’lu telefonu aramaları yeterli oluyor.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area