Ads Area

Spotify Premium üç aylık paket sadece 0,99 TL

Yeni kullanıcılar için Spotify Premium üç aylık paket sadece 0,99 TL 

Daha önce Spotify Premium paketi olan ancak hesabı aktif olmayan kullanıcılar için üç aylık paket sadece 13,99 TL 

Yılın en büyük kampanyalarından birini duyuran Spotify, yeni yıl öncesinde müzikseverlerin diledikleri anda reklam içeriği olmadan, yüksek kaliteli audio ses kalitesine sahip milyonlarca şarkıya erişim sağlayan üç aylık Spotify Premium paketini 1 TL’den daha az bir ücret karşılığında sunuyor. 


Yeni yıl eğlenceniz için ister en çok dinlenen şarkılardan ister kendi favorilerinizden oluşan çalma listelerini hazırlamaya başlayın, Spotify’ın sürprizleri yeni yılın ruhunu yakalamanızı sağlıyor. 

Daha önce kredi kartı bilgilerini sağlamamış ya da 30 günlük deneme paketi kullanmamış yeni Spotify Premium kullanıcıları için üç aylık paket sadece 0,99 TL. 

21 Ekim 2017 itibariyle aktif hesabı olmayan eski Spotify Premium kullanıcıları için üç aylık paket, tek paket fiyatına sadece 13,99 TL. Kampanya, 31 Aralık 2017 tarihine kadar kayıt yaptıran ve kampanya şartlarına uygun olan kullanıcılar için geçerli olacak. 

Kendinizi yeni yıla Spotify ile hazırlamak kolay olduğu kadar fırsatlarla da dolu. 30 milyonun üzerinde şarkı ve 2 milyarı aşkın çalma listesi ile yeni yıla hazırlanırken müzikte sınırlarınız ortadan kalkacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area