Ads Area

Panasonic Eluga C 3 tarafı çerçevesiz telefon

Android eko sistemi adında akıllı telefon sektöründe yoluna devam eden Japonya merkezli Panasonic firması, tüm hamlelerine rağmen pazarda iddialı bir konuma kavuşmayı başaramıyor. 

Sektördeki yeniliklere ayak uydurarak kullanıcıların tercih oranını arttırmak isteyen Panasonic firması, muhteşem tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Eluga C modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. 

Yeni tanıtımı gerçekleştirilen Eluga C modeli dikkat çekici bir cihaz olmayı başardı. Üç tarafı çerçevesiz yapıda olan ve Xiaomi’nin Mi Mix modelini andıran bir tasarıma ev sahipliği yapan Panasonic Eluga C, arka kısmında çift kamera sensörüne ev sahipliği yapıyor.

Peki, Panasonic’ten 3 tarafı çerçevesiz telefon Eluga C’nin teknik özellikleri nasıl olacak? Panasonic Eluga C’nin Türkiye fiyatı ne kadar? İşte, Panasonic Eluga C’ye dair teknoloji tutkunlarının merak ettiği tüm detaylar… 


PANASONIC ELUGA C TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER? 
Üç tarafı çerçevesiz yapıda olan ve Xiaomi’nin Mi Mix modelini andıran bir tasarıma ev sahipliği yapan Panasonic Eluga C, arka kısmında çift kamera sensörüyle birlikte geliyor. 

 5.5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük ve 450 nit parlaklık sunan bir ekranın yer aldığı akıllı telefonun, ekran kasa oranı yüzde 84.6 seviyesinde. Cihazın alt kısmında ana ekran tuşu ve 8 MP’lik bir ön kamera yer alıyor.

1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6750T işlemciden güç alan cihaz, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına ev sahipliği yapıyor. microSD kart ile depolama alanının artırılabildiği telefonun arka kısmında, 13 MP ve 5 MP çözünürlüğünde iki adet kamera yer alıyor. 

PANASONIC ELUGA C FİYATI NE KADAR? 
Kullanılan işlemci nedeniyle telefonun maksimum video kayıt desteği Full HD ile kısıtlı. Sharp’ın Aquos ve Xiaomi’nin Mi Mix serisine tasarımsal anlamda rakip olan akıllı telefon 200 dolar fiyat etiketine sahip. panasonic eluga c ile ilgili görsel sonucu.haber7

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area