Ads Area

MediaMarkt’tan yüzde 40'a varan indirim

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi MediaMarkt, dünyanın en büyük e-ticaret alışveriş etkinliği olan Single’s Day’e özel kampanyasıyla tüketicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor 

 Elli bine varan ürün çeşidini rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan Avrupa'nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Single’s Day özelinde hazırladığı kampanyasıyla tüketicileri yüzde 40’a varan indirimlerle buluşturuyor. 

Son yıllarda e-ticaret festivali haline gelen ve Çin’de 1990 yılından beri 11. ayın 11. gününde gerçekleşen Single’s Day, tüm dünyada online satışlarda büyük bir hareketliliği beraberinde getiriyor. 


MediaMarkt, akıllı telefondan beyaz eşyaya, TV’den taşınabilir ses sistemlerine kadar çok sayıda ürünü, ülkemizde de birçok tüketicinin beklediği Single’s Day’e özel fırsatlarla sunuyor. 

 Tüketiciler, yalnızca 11 Kasım’da devam edecek olan özel kampanyadan, Denizbank'ın sunduğu 48 aya varan vadelerle sahip olabilecek. Daha fazla bilgi için www.mediamarkt.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area