Ads Area

KESİNTİSİZ SELFİE KEYFİ İÇİN 15 DAKİKALIK ŞARJ İLE MOTO Z² PLAY YETER

15 dakikalık şarj ile 8 saatlik kullanım süresi sunan Moto Z² Play daha önce hiçbir telefonda görmediğiniz yepyeni özellikleriyle göz dolduruyor. 

Motorola ilk kez geçtiğimiz yıl tanıttığı ve akıllı telefon pazarında devrim yaratan Moto Z ailesini yeniledi. 

Akıllı telefon dünyasında devrim yaratan Moto Z Play’in geliştirilmiş son versiyonu Moto Z² Play, artık daha ince, daha şık, daha hızlı ve daha önce hiçbir telefonda görmediğiniz yepyeni özelliklerle geliyor. 

Tasarımıyla dikkatleri çeken, performansıyla ise bir telefonda aradığımız güçten çok daha fazlasını vadeden Moto Z² Play; 5.5" full HD Super AMOLED ekranı, şık tasarım detayları, 30 saate kadar pil ömrü ile sizi güç ve şıklığın kombinasyonu ile tanıştırıyor. 
Yeni nesil lazer otofokusa sahip arka kamera ve 5 MP’lik ön kameranın yanı sıra çift renk düzeltmeli flaşla gelen Moto Z² Play sayesinde düşük ışık altında bile fotoğraflarınız hep daha parlak ve keskin olacak. 

Sadece 15 dakikalık şarjla 8 saatlik pil ömrü sunan Moto Z² Play ile dilediğiniz selfie’yi şarj sorunu yaşamadan çekmeniz mümkün. Moto Z² Play’in Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı ise 2299 TL.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area