Ads Area

Gözler Bu Fuarda Olacak

Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı 12 Ekim’de kapılarını açıyor. 

UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek 15. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı açılış töreni 12 Ekim saat 11.00 de yapılacak. 

Her yıl yeni girişimcileri markalarla buluşturmanın ötesinde birbirinden iddialı projelerin gün yüzüne çıkmasını sağlayan Bayim Olur musun Franchising Fuarı, bu yıl 15. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

CNR Fuar Merkezi 7’nci salonda gerçekleştirilecek tören, Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan, Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Sn. Egemen Bağış, Avrupa Franchise Federasyonu Başkanı Sn. Michael Eyre, Asya Pasifik Franchise Konfederasyonu Başkanı Sn. Dr. Alan Escalona, WFC Genel Sekreteri Sn. Dr. Hatem Zaki, UFRAD Franchising Derneği Başkanı Sn. Dr. Mustafa Aydın teşrifleriyle gerçekleştirilecek. 
Yeni ürün lansmanları, farklı sektörlerden firmaların özel gösterileri ile rengarenk geçecek olan fuarda birbirinden ünlü isimlerde yer alacak. 4 gün sürecek olan fuarda 14 – 15 Ekim tarihlerinde Kebo Diyet Düşmanı markası standında Nuri Alço sevenleriyle buluşacak.

Yarışmacı, oyuncu, sunucu Hakan Hatipoğlu, Eşi yarışmacı, oyuncu, sunucu Gizem Hatipoğlu (bekleniyor) ve tanınan bloggerlar çeşitli etkinliklerle sevenleriyle bir araya gelmek için Kebo standını ziyaret edecekler. Tiyatro ve Sinema Sanatçı Ümit Erdim 14 Ekim Cumartesi günü Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi standında hayranlarıyla buluşacak. 

Asya ile Avrupa’yı bağlayan kültürleri ve insanları birleştiren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü çiğ köfteden yaparak tanıtmayı amaçlayan Kahta Çiğ köfte 1 ton çiğ köfte ile 3 metre uzunluğunda, 1 metre genişliğinde dünyanın ilk çiğ köfte köprüsünü fuarın ilk günü sergileyecek.

Evreka Tea House 13 Ekim Cuma günü Evreka Tea House standında firmanın gıda mühendisi çay uzmanı tarafından dünya çayları üzerine tadım etkinliği yapacağı fuarda çeşitli markalar da ürün tadımı gerçekleştirecek. 

Girişim Hareketi fuar süresince her gün, 14:00 -15:00 saatleri arasında Girişim Semineri, 15:00-16:00 arasında Girişim Sohbeti, 16:00-17:00 arasında ise Fikir Sunuşları düzenleyecek. 
JCI İstanbul’un düzenleyeceği JCI İstanbul Enine Boyuna Franchising 3/Yeni franchise girişimler semineri Gökhan Tunalıgil Moderatörlüğünde; Yomumu Frozen Yogurt -Özcan İçli ,Aktaşlar Lezzet Grubu-Tamer Aktaş,3D Mini Selfie-Yiğit Yüceer, Burger Sound-Emir Çil ve Mapaktif Coğrafi Bilgi Sistemleri-Hakan Bağcı’nın konuşmacı olarak katılımıyla 15 Ekim 13.00-14.00 saatleri arasında fuar alanında gerçekleşecektir. Ayrıca fuarda 4 gün boyunca FM Kahvenin Barista akademi yarışması ve workshoplar gerçekleştirilecek. 

 Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu,”Bu yılda çok önemli ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapıyoruz. 22.000 m2 alanda, Ulusal ve global ölçekte 300’e yakın markaya ve 38 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapacak olan fuar, yabancı yatırımcılarında ajandasında ilk sırada yer alıyor. 

Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı fuar, Çin, Kanada, Fransa, Endonezya, Kore, Lübnan, Malezya, Filipinler, Rusya, İngiltere, Mısır, Arjantin, Tayland, İspanya, Avustralya, Meksika, ABD, Brezilya, Kolombiya ve Guatemala’ dan gelen yatırımcıları ve heyetleri Türk markalarıyla buluşturacak.

 “Bu konuda yurt içinde ve yurt dışında önemli çalışmalara imza atıyoruz. Yeni iş fırsatları arayan girişimcileri, franchise ağıyla büyümek isteyen markalarla bir araya getiriyoruz. Ünlülerimizin ilgisi, organize edilecek lansman, eğitim, yarışma ve workshopların fuara büyük renk katacağını düşünüyoruz. 

Bayim Olur musun Franchising Fuarı’nın diğer fuarlardan ayrıştığı nokta, başarısının ölçülebilir olması. Fuarın yarattığı yoğun ve verimli ziyaretçi potansiyeliyle katılımcılarının her zaman takdir ve teşekkürlerine layık olabilmenin haklı gururunu taşıyoruz” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area