Ads Area

Dünyanın üç önemli fütüristi gelecek öngörülerini futuristanbul’da açıklıyor

Google’ın gelecek bilimcisi Thomas Frey, ‘podcast’ kelimesini bilişim diline kazandıran Ben Hammersley ve tanınmış finans yorumcularından Hamish McRae, trendleri iş fırsatlarına çevirme yollarını 11 Ekim’de İTO’nun futuristanbul zirvesinde anlatacak. 

İTO Başkanı Çağlar: İş dünyası için tutarlı bir öngörü, çoğu zaman finansmandan daha değerlidir 

Dünyaca ünlü fütüristler Thomas Frey, Hamish McRae ve Ben Hammersley, trendleri iş fırsatlarına çevirme yollarını, nasıl bir geleceğe hazırlanılması gerektiğini İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) 11 Ekim 2017 Çarşamba günü Zorlu Center PSM’de düzenleyeceği 'futuristanbul' zirvesinde anlatacak. 

Frey, McRae ve Hammersley sıra dışı başlıklarda gelecek perspektifleriyle İstanbul’da konuşacak. Google’ın en beğenilen fütüristi Google’ın en beğenilen fütüristi Thomas Frey geleceğe dair çığır açan fikirler ortaya atıyor. 
Frey, düşünce kuruluşu Da Vinci Enstitüsü’nün de gelecek bilimcisi. Güç, kültür ve refah Avrupa’nın önde gelen fütüristlerinden ve finans yorumcularından biri olan Hamish McRae, ‘2020 Dünya: Güç, Kültür ve Refah’ kitabının yazarı. McRae yeni teknolojilerin dünya ekonomisine etkilerini araştırıyor. 

 ‘Podcast’ kelimesini kazandıran isim Hükümetlere ve şirketlere danışmanlık yapan, tam bir trend ve dijital alem uzmanı olarak uluslararası kariyerinin hakkını veren Ben Hammersley’nin eşsiz başarılarından biri de sözlüklere kazandırdığı ‘Podcast’ kelimesi. 

İTO Başkanı Çağlar: Tutarlı öngörü çoğu zaman finansmandan değerli İTO Başkanı İbrahim Çağlar, futuristanbul ile ülkemize ve iş dünyamıza ufuk açacak bir platform sunmayı amaçladıklarını söyledi.

 “Her yatırım içerisinde bir gelecek tahayyülü içerir. İş dünyası için tutarlı bir öngörü, çoğu zaman finansmandan daha değerlidir” diyen Çağlar” diyen Çağlar, “Popüler bir telefon markasının değeri, bugün ülkelerin milli gelirlerini sollayabiliyor. Dünyanın en değerli markalarında ilk 5, bilişim şirketlerinden oluşuyor. 

Yenilenebilir enerji noktasında müthiş yatırımlar var. Bütün bunları futuristanbul’da konuşacağız” şeklinde konuştu. Çağlar, zirve programı ve diğer tüm bilgiler için www.futuristanbul.com.tr sitesini faaliyete geçirdiklerini de kaydetti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area