Ads Area

Yeni iPhone'un adı belli oldu

Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. 


Apple'ın patent başvurusu iPhone 8 ve diğer modeller ile ilgili yeni ipuçları veriyor. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler... Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modeline dair iddialar gelmeye devam ediyor. 

ABD merkezli teknoloji devinin 12 Eylül'de tanıtması beklenen iPhone modellerinin adları netlik kazandı. ABD basının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, cihaz 3 ayrı model olarak gelecek. Cihazın adı ise iPhone X olacak. iPhone 8 ve iPhone 8 Plus isimli iki farklı model de 12 Eylül'de tanıtılacak. 

Apple bu hamle ile ilk defa S serisini atlamış olacak. Wall Street Journal'ın Dow Jones'taki kaynakları Apple’ın yeni iPhone’larını 12 Eylül’de tanıtacağını duyurdu. Aynı iddiaya göre, ABD merkezli teknoloji devini yeni amiral gemisi modeli iPhone 8'in lansmanını Steve Jobs Theater'da yapacak. 
Eylül ayında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan iPhone 8 ile ilgili bugüne kadar onlarca iddia ve sızıntı geldi. Apple'ın yeni amiral gemisi modeli ile ilgili kullanıcıları en çok heyecanlandıran özelliklerden biri kuşkusuz iPhone'a ilk defa gelecek wireless şarj özelliği. 

Ancak söz konusu özellik iPhone kullanıcılarının başını uzun vadede ağrıtabilir. Zira bu teknoloji için Apple'In iPhone 8'de metal kasaya yer vermemesi gerekiyor. Gelen sızıntılara bakılırsa Apple zaten iPhone 8 için tercihini cam bazlı bir kasadan yana kullanmış. Ancak bu kasanın metale oranla daha hassas olduğu göz önünde bulundurulursa telefonun daha kırılgan olacağını söylemek mümkün. 

iPHONE 8'İ KABLOSUZ ŞARJ ETMEK UZUN SÜRECEK
Başka bir iddia ise iPhone kullanıcılarının canını sıkacak cinsten. Macotakara sitesinin yayınladığı rapora göre, iPhone 8'i kablosuz şarj etmek oldukça uzun sürecek. 

 ABD'nin Ohio eyaletindeki üretim tesisini ziyaret eden Apple'ın CEO'su Tim Cook'un bu ziyaretinde çektirdiği kareyi sosyal medya hesabında paylaşması ilginç bir teorinin üretilmesine vesile oldu. 

Asem H. isimli bir sosyal medya kullanıcısı Cook'un cebindeki telefonun, iPhone 7'den uzun ancak iPhone 7 Plus'tan daha dar olduğunu belirterek söz konusu telefonun iPhone 8 olduğunu iddia etti. 
Geçtiğimiz günlerde lansman tarihi sızan iPhone 8 bu sefer de fiyatı ile gündemde. 12 Eylül'de tanıtılması beklenen cihazın fiyatı ile The New York Times'tan bir iddia geldi. The New York Times iPhone 8'in fiyatının 999 dolar olacağını açıkladı Apple'ın önümüzdeki aylarda tanıtmaya hazırlandığı iPhone 8'in kamerasına ait olduğu bir görüntü internete sızdırıldı. 

 Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminleri ile adını duyuran Slashleaks tarafından paylaşılan kareye bakılırsa iPhone 8 yüz taraması özelliğine ev sahipliği yapan 3D kamera ile gelecek. Geçtiğimiz günlerdeiPhone 8'in olduğu iddia edilen kablosuz şarj padl'erinin görselleri internette sızdırılmıştı. 

Söz konusu sızıntılar sayesinde iPhone 8'in kablosuz şarj özelliği ile geleceği iddiası yeniden gündeme geldi. Önümüzdeki aylarda tanıtılamsı beklenen iPhone 8 geçtiğimiz hafta fastfood zinciri McDonald's'tan yapılan paylaşım ile gündemde gelmişti. 

Zira son dönemde Apple'ın yeni amiral gemisi ile sızıntı kervanına McDonald's da dahil olmuş olabilir. Dün Avustralya'daki müşterilerine yüzde 25 indirim kapmanyası ile ilgili e-mail'ler gönderen firma reklam email'nin görseli olarak iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen bir fotoğrafı kullandı. 

Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili başarılı tahminleri ile adını duyuruan teknoloji yazarı Benjamin Geskin, McDonald's'ın kullandığı fotoğrafın geçtiğimiz haftalarda kendisinin sızdırdığı iPhone 8 fotoğrafı olduğunu iddia etti.ntv

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area