Ads Area

Turk Telekom 3 Ay Bedava Eğitimli İnternet Kampanyası

3 Ay Bedava Eğitimli İnternet Kampanyası ile yüksek hızlı ve limitsiz internet paketlerini hemen şimdi alın ödemeye 3 ay sonra başlayın. 


Üstelik çocuğunuzun gelişimine katkı sağlayacak eğitim paketleri de ücretsiz! İlk 3 ay faturanızın bizden olduğu limitsiz internet paketleri, zengin içerikli ücretsiz eğitim paketi fırsatıyla sizleri bekliyor!​ Hemen başvurun, siz ve çocuklarınız Türk Telekom evde internetin sunduğu avantajlardan birlikte faydalanın.​​​​​​​​​​ 

3 Ay Bedava Eğitimli İnternet Kampanyası, 31 Aralık 2017 tarihine kadar 27 ay taahhütlü ve bireysel müşteriler için geçerlidir. 

Müşterilerimizin ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde limitsiz internet paketlerinin yer aldığı kampanya; ilk 3 ay bedava sonraki 24 ay kampanyalı fiyatıyla, eğitim paketleri ise 27 ay boyunca ücretsiz sunulmaktadır.


​ Kampanya ile birlikte ayrıca indirimli modem fırsatından satış anında, 27 ay boyunca sadece aylık 6TL taksitle yararlanılabilir. 2- Kampanya kapsamındaki ücretlendirme nasıldır? İndirimli İnternet Paket Ücreti: Kampanya kapsamında internet paketleri 27 ay boyunca indirimlidir (ilk 3 ay bedava sonraki 24 ay indirimli). 

İnternet Bağlantı ücreti: Yeni aboneliklerde alınan 192 TL bağlantı ücreti, 27 ay boyunca aylık 0 TL şeklinde indirimli olup kampanya paket fiyatlarına dahildir.​​​ Yalın İnternet Erişim Hizmeti Ücretleri: Kampanyadan telefon hattı olmadan yararlanmak istendiğinde, Yalın internet erişim ücreti 27 ay boyunca indirimli aylık 0 TL olup, kampanya paket fiyatlarına dahildir. 

Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı olmayan müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10TL Devre Hazırlama Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. 

Sabit telefon hattı ve Türk Telekom evde internet hat sahipliği bulunan abonelerin, bir defaya mahsus peşin 10TL (vergiler dahil) Yalın internet geçiş ücreti alınır. 

Sabit Telefon'la (ALO Paket) İnternete Erişim Hizmeti Ücretleri: Yeni sabit telefon (Alo Paket) hizmeti ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket Sabit Ücreti kampanya kapsamında 27 ay boyunca indirimli aylık 0 TL olup, kampanya fiyatlarına dahildir. 

Kampanya taahhüt süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. 

Evde internet ev içi kurulum ücreti: Modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir. 

daha fazla detay turk telekom satış noktaları turk telekom web sitesinde

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area