Ads Area

iOS 11.1 güncellemesi ile gelecek yenilikler neler

Apple; iOS 11'in ilk büyük güncellemesini kullanıcılarla buluşturmak için gün saymaya başladı. iOS 11.1 sürümünün ilk betası yayınlandı. 

Güncelleme hata düzeltme ve performans iyileştirme odaklı. Apple, 2 gün önce iOS 11'in ilk büyük güncellemesi olacak iOS 11.1'in ilk Beta'sını yayınladı. 

Gördüğümüz kadarıyla yeni sürümde kullanıcıya dönük yeni özellikler bulunmuyor ancak birtakım küçük değişiklikler yapılmış. 

Güncellemenin yenilik odaklı değil de iOS 11'deki hata düzeltme ve performans iyileştirme odaklı olduğunu söyleyebiliriz. 9to5Mac'in yapmış olduğu incelemeye göre iOS 11.1'de bazı mütevazi yenilikler bulunuyor. 
Bunlar: Safari'de durum çubuğuna dokunarak sayfanın başına giderken kullanılan animasyon güncellendi. Kilitli ekran kamera animasyonu güncellendi. AssistiveTouch'a yeni yardımcı dokunmatik özel işlemler eklendi. 

Bir bildirime dokunurken uygulamalar arasında ufak bir geçiş animasyonu yapıldı. Kilit ekranından ana menüye geçişteki animasyon güncellendi. Touch menüdeki bazı simgeler güncellendi. Gruplara göre emoji önerileri eklendi. 

Final sürümünün ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi bulunmazken tahminler yeni sürümün, iPhone X’in piyasaya çıkmasının ardından yayınlanacağı yönünde.donanimhaber
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area