Ads Area

CarrefourSA alışverişleriniz Shell’den 15 TL’ye varan yakıt hediye

CarrefourSA alışverişleriniz Shell’den yakıt hediyesi kazandırıyor! 18 Ağustos – 18 Eylül tarihleri arasında CarrefourSA Kart ile tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. 

Alışveriş sonrasında, ilgili alışveriş fişinin altında kampanya kodu çıkacaktır Kampanyaya SMS ile katılımda 10 TL, Shell Mobil Uygulaması üzerinden katılımda ise 15 TL değerinde yakıt hediyesi kazanılacaktır. 

Shell Mobil Uygulaması ile katılım sağlamak için, uygulama üzerinde yer alan Haberler Ürünler bölümünden kampanya sekmesine Shell ClubSmart Kart numarası ve CarrefourSA tarafından fiş altına basılan kampanya kodu girilmelidir. 

 Kampanyaya SMS ile katılım sağlamak için ise “SHELL” yazıp 1’er boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numarası ile kampanya kodu tüm operatörler için 2313’e SMS ile gönderilmelidir. Kampanyaya katılım sağlamak için son gün 20 Eylül 2017’dir. 21 Eylül 2017 itibariyle katılım sağlanmayacaktır. 
Kampanyaya başarılı katılım sağlanması sonucunda, 10 TL/15 TL karşılığı yakıt değerinde 1000/1500 Smart puan ilgili Shell ClubSmart karta 22 Eylül 2017 günü yüklenir. Smart Puan’ların harcanabilmesi için Shell ClubSmart kartların kayıtlı olması zorunludur. Kartınızı Shell Mobil Uygulaması ya da www.shellsmart.com üzerinden kaydedebilirsiniz. 
 
İlgili Smart Puanlar kayıt işlemini takip eden 48 saat içinde harcanabilir olacaktır. Smart Puan’lar sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. 

 Smart Puan karşılığı yakıt alımı için Smart kartın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir. Hediye Smart Puanların son kullanım tarihi 22 Ekim 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 23 Ekim 2017 tarihinde silinecektir. 

Her Shell ClubSmart Kart, cep telefonu veya şifre ile kampanyadan yalnızca 1 kez faydalanabilir. Kampanyaya 18 yaşından büyükler katılabilir. Shell Ticari Kartlar ve Shell Taşıt Tanıma Sistemi kullanan müşteriler ile Extra Card sahipleri kampanya kapsamı dışındadır. 

Alkollü içecekler, tütün mamülleri, GSM yükleme harcamaları, kuyum ve elektronik ürün alışverişleri kampanya kapsamında olmadığından, alışveriş tutarı hesaplanırken dikkate alınmayacaktır. Kampanyaya katılım için gönderilen mesajlar ücretsizdir. Detaylı bilgi shell.com.tr ve 444 10 00’da.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area