Ads Area

Acer Aspire 1 dizüstü bilgisayarları günlük ihtiyaçlar için ideal

Acer Aspire 1 ile okula dönüş: Bulut çağı için gerekli olan her şey bir arada! Acer’ın yeni Aspire 1 dizüstü bilgisayarları günlük ihtiyaçlar için güçlü bilgi işlem gücü sağlıyor! 

Acer Aspire serisi bilgisayarlar eğlence ve gündelik görevler için eşsiz bir performans sunmak amacıyla güçlü işlem gücü ve grafikleri bir araya getirir

Bu dizüstü bilgisayar serisi HD veya Full HD ekranlar, Acer BluelightShield™ ekran teknolojisi ve 180° düz yatırma menteşesi dahil olmak üzere gelişen deneyimler düşünülerek tasarlanmıştır 

Acer TrueHarmony™ görüntülü konuşmaların ve eğlence uygulamalarının etkileyeci ve net olmaları amacıyla derin ve gerçek hayattaki gibi sesler sunar. 
Acer’ın yeni dizüstü bilgisayar serisi Aspire 1 Türkiye’de!Windows 10 barındıran bu gündelik kullanım amaçlı cihaz öğrencilere ve ailelere yönelik.

Aspire 1 – Bulut çağı için gerekli olan her şey 
Aspire 1 aile ile paylaşım, internette gezinme amacıyla veya ikinci bir cihaz olarak bir dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için idealdir. 

Geleneksel kablosuz teknolojiden üç kat daha hızlı olan 802.11ac kablosuz teknolojisibir USB 3.0 bağlantı noktası, iki USB 2.0 bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası ve Ethernet ile Aspire 1 bağlantıyı zahmetsiz bir hale getirir. 

14 inchlik cihaz gücünü Intel Celeron® veya Pentium® işlemciler, 32 veya 64 GB eMMC depolamadan alırken, 4 GB DDR3L bellek ve Intel® HD Grafikler 9 saatlik pil ömrü tarafından desteklenir. 

Tüm bunlar 18 mm'den küçük ve yalnızca 1.65 kg ağırlığında şık bir kasanın içine sığdırılmıştır. Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik Acer Aspire 1 serisi , Kdv dahil 999TL’den başlayan fiyatlara temin edilebilir.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area