Ads Area

100 TL ParafPara Kampanyası

5 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında market ve akaryakıt sektörleri haricindeki sektörlerde farklı günlerde ve tek seferde tüm yurtiçi Banka POS’larından yapılacak her 150 TL ve üzeri alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir. 

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 100 TL dir. Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce KAMPANYA yazıp 3404 ‘e SMS gönderilmesi gerekmektedir. 

 Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. 
Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya Paraf ve Parafly kartlar dahil olup ,Business kartlar,ticari kartlar ve Halkcardlar dahil değildir. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 

 Düzenli ödeme talimatları ve kira-eğitim –aidat ödeme talimatları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan kazanılan ParafPaların son kullanım tarihi 14.09.2017 ‘dir. Kullanılmayan ParafParalar 15.09.2017 tarihinde geri alınacaktır. 

ParafPara transfer işlemi kullanım olarak sayılmayacak olup transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır. Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area