Ads Area

Vodafone Karakartal’a Arkadaşıyla gelen Herkese 3 Gb İnternet Hediye

Vodafone’un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal platformu kapsamında başlatılan “Arkadaşını Getir” kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.

12 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal’a gelen herkese 3 GB internet hediye edilirken, bir ayda 12 GB’ye kadar internet kazanma imkânı sunuluyor. 

Vodafone’un,alanında bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu kapsamında “#BizKaraKartalız, birlikte yürür, birlikte kazanırız” temasıyla sunulan “Arkadaşını Getir” kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı. 


12 Ekim’e kadar sürecek kampanyada, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal’a gelen herkese 3 GB internet hediye ediliyor. Bir abonenin bir aydaen fazla 4 kezyararlanabildiği kampanyayla toplam 12 GB’ye kadar internet kazanmak mümkün oluyor.  

Vodafone KaraKartal’a 2 yılda 1,5 milyon üye 
 Kasım 2014’te hayata geçirilen Vodafone KaraKartal platformuna 2,5 yılda 1,5 milyon Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK’ya 4,7 milyon TL katkı sağladı.

Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor. 

Vodafone’un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 3TL ve 5TL’lik destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. 

Ayrıca, takımla birlikte yurtdışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Park turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor. 

Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal’a katılmak için seçmek istedikleri pakete göre “BJK3” veya “BJK5” yazarak 1903’e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne başvurması gerekiyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area