Ads Area

Xiaomi Mi 6 Türkiye'de satışa çıkıyor

Xiaomi Mi 6 hakkında yeni detaylar belli olmaya devam ediyor. Şu anlık sadece belli başlı bölgelerde satışa sunulacak olan Mi 6'nın ülkemiz için ne zaman satışa sunulacağı son zamanlarda konuşulmaktaydı. 

Türkiye'de satışa çıkması dört gözle beklenen Xiaomi Mi 6 sonunda ülkemizdeki kullanıcılar ile buluşuyor. Teknik özellikleri ile kullanıcılara kaliteli bir deneyim sunacak olan Teknoloji devi, hem fiyatı hem de özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. 

Çoğu üst segment telefon alacakların gözüne girmeyi başaran Mi 6 Türkiye piyasasına girmeye hazırlanıyor. HepsiBurada.com üzeriden 1.999 TL'lik fiyat etiketi ile Türkiye'deki kullanıcılar ile buluşacak olan Mi 6 için ön sipariş alınmaya başlandı. 
Ön siparişi alınan ürünleri 15 Haziran 2017 tarihi itibariyle dağıtıma başlayacak olan şirket, kullanıcıları Mi 6'nın dikkat çekici özellikleri ile baş başa bırakacak. İthalatçı garantisine sahip olacak olan Mi 6, fiyatı ile kullanıcıları kendisine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. 

Üst sınıf özellikleri ile güzel bir seçenek olacak olan Mi 6 düzey bir telefon arayışı olan kullanıcıların tercihi olabilir.shiftdelete

Ads Area