Ads Area

Vestel cep telefonlarında 200 TL indirim

12 Haziran –30 Haziran 2017 tarihleri arasında www.vestel.com.tr' de BonusFlaş'a özel Garanti kredi kartları ile Garanti posundan yapılacak Vestel 5000 2GB model akıllı cep telefonu alışverişlerinde 200 TL indirim uygulanacaktır. 

İndirimden yararlanabilmek için kart sahiplerinin; BonusFlaş uygulamasında “HEMEN KATIL” butonu tıklandıktan sonra indirim kodunu almaları gerekmektedir. 

https://www.vestel.com.tr/venus-e-serisi'inde yer alan Vestel 5000 2GB model akıllı cep telefonunu sepetlerine eklemeleri ve ödeme sayfasında yer alan Promosyon Kodu alanına BonusFlash'tan alınan“İndirim kodunu” yazarak “Kullan” butonuna basması gerekmektedir. 

İndirim kodu kullanılmadan yapılan harcamalarda 200 TL indirim geçerli olmayacaktır. İndirim koduna sahip olabilmek için BonusFlaş uygulamasının akıllı telefonlara indirilmiş olması gerekmektedir. 

Uygulama Google Play veya Apple Store üzerinden indirilebilir. İndirim Tavsiye edilen liste fiyatları üzerinden kdv dahil 200TL indirim şeklinde geçerlidir. 
Kampanyaya tüm Garanti kartları dahildir. Her müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanabilir. İndirim kodu tek kullanımlık ve müşteri özelindedir. İndirim hakkı bir adet Vestel 5000 2GB model akıllı cep telefonu ile sınırlıdır. 

Ürünler mağaza stokları ile sınırlıdır. Kampanya kendisine iletilen kodu kullanan ilk 40.000 kişi ile sınırlıdır. 40.000 kullanım sonunda kampanya sonlandırılır. 30 Haziran 2017 tarihine kadar kullanılmayan kodlar pasif hale getirilir. 

 Her müşteri kampanyadan yalnızca bir defa faydanabilir. Aynı kişinin kampanyadan birden fazla yararlandığının tespiti halinde siparişler iptal edilecek ve indirim geri alınacaktır. Kampanya sadece www.vestel.com.tr 'de geçerlidir. Vestel mağazalarından yapılan işlemlerde indirim geçerli değildir. 

Ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Detaylı bilgi için: www.bonus.com.tr , www.bonusflas.com.tr BonusFlaş uygulamasından alınan indirim koduna daha sonradan ulaşabilmek için, BonusFlaş aplikasyonunda anında bildirim ayarlarınızın açık olması gereklidir. 

Sonrasında ise BonusFlaş'tan Bana Özel; Bildirimler ; Kampanyalar sekmelerinin sırası ile tıklanması gerekmektedir. İndirim kodu uygulanarak yapılan işlemlerin müşteriye yansıtılmasının tüm sorumluluğu Vestel'e aittir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area