Ads Area

Meizu Pro 7 hakkında yeni detaylar belli oldu

Meizu Pro 7 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün sızdırılan bilgiler ile birlikte yeni Meizu Pro 7 çift kamerası ile gün yüzüne çıktı.

Bu yıl kullanıcılar tarafından beklenen bir diğer akıllı telefon olan, Meizu Pro 7, özellikleri ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeyi başardı. 

Yeni Meizu'nun bir çift kameranın hemen altında ikincil bir ekran yerleştirdiğini onaylayan Teknoloji devi, bu yıl görebileceğimiz en garip telefonlardan birini karşımıza çıkartacak. 

 Son gelen raporlara göre, Meizu Pro 7'de yer alan YotaPhone'da olduğu pil ömründen tasarruf ederek bildirimleri ve diğer ilgili bilgileri telefonun arkasında gösteren ikincil bir ekrana sahip olacak. 
Oldukça iddialı bir telefon olacak olan Pro 7, önceki modellerinde yer alan metal arka gövde geleneğini devam ettirmeyecek. Bunun yerine karşımıza cam bir arka panel ile çıkacak olan, yeni amiral gemisi Snapdragon 835 işlemcisi ile gümbür gümbür geliyor. 

 Şunu söyleyebiliriz ki, Meizu Pro 7 şu ana kadar en ilginç ve farklı bir tasarım ile karşımıza çıkacak. Alışılmışın dışını bize kabul ettirecek olan yeni Meizu üst sınıf telefonlara yeni bir bakış açısı kazandıracak. 

 İki farklı versiyon ile karşımıza çıkacak olan Meizu Pro 7'nin ''lite'' olarak adlandırılan modeli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alacağı tahmin ediliyor. Diğer üst sınıfa hitap edecek olan model ise, yeni nesil güçlü Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak. 

Henüz yeni cihazlar hakkında bir bilgi sahibi değiliz. Ancak ilerleyen günlerde yeni cihazlar hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor.shiftdelete.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Ads Area